Boho Green makeup – natural makeup

Natuurlijke make-up van Boho Groene make-up
Boho is het snelst groeiende en kleurrijkste ECO make-up merk van Europa! Boho natuurlijke make-up. Groene stijl, gelukkig leven, gelukkige planeet Boho cosmetica ‘producten zijn geïnspireerd door de jaren 1960, toen de flower power generatie bepleitte dat mensen meer in harmonie met de natuur zouden moeten leven. De stijl kenmerkt zich verder door kleurrijke patronen, bloemen in het haar en vrijheid. Aantrekkelijke kleuren die je mooiste zelf naar voren brengen – dat is waar het merk, met Franse roots, voor staat, samen met de milieuvriendelijkheid die altijd aandacht krijgt bij de ontwikkeling van Boho-cosmetica.Het merk is opgericht door twee professionals vanuit de veronderstelling dat cosmetica betaalbaar en dus toegankelijk moet zijn. Ze wilden af van het idee dat milieuvriendelijke producten met een biologische basis altijd duur zijn. Er moest een manier zijn om dingen anders te doen (betaalbaarder!), maar absoluut zonder concessies te doen (niet getest op dieren) op de kwaliteit van de producten. Dat is de reden waarom wij van dit merk houden.

Boho natuurlijke make-up is milieuvriendelijk
Door een Boho-product aan te schaffen, draag je ook bij aan duurzaamheid: één procent van de omzet wordt gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu en daarnaast draag je bij aan herbebossing in Frankrijk. Het is dus een win-win situatie: de schoonheid van de natuur wordt gebruikt om je nog mooier te maken, en wanneer je jezelf mooi maakt, wordt de natuur op zijn beurt mooier gemaakt! Natuurlijk zijn de producten niet getest op dieren.

Boho natuurlijke make-up: selectie en ingrediënten
De Boho producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder dat er parabenen (chemische conserveringsmiddelen) of siliconen worden gebruikt. Siliconen vullen onvolkomenheden in je huid op, waardoor je huid er tijdelijk mooier uit kan zien, maar uiteindelijk kunnen ze de conditie van je huid negatief beïnvloeden. Bij de ontwikkeling van de producten zelf werd niet alleen rekening gehouden met het milieu, maar ook met het ontwerp van de verpakking. De producten worden geleverd zonder doos en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Wat opvalt is dat boho’s verpakking kleiner is dan je misschien gewend bent; dit heeft te maken met het feit dat alleen de absoluut noodzakelijke materialen zijn gebruikt.

Boho natural make-up assortiment bestaat uit make-up in alle tinten die je je maar kunt voorstellen. Het is vrij uitgebreid, dus er is voor elke stijl, stemming en gelegenheid wel iets te vinden. Veel van de productkleuren lenen zich uitstekend om in combinatie te gebruiken, zoals poeders in dezelfde kleurschakeringen als (compacte) foundations, maar ook lippotloden die prachtig te gebruiken zijn met bijpassende lipsticks en lipglosses. Ook vind je er accessoires waarmee je de cosmetica gemakkelijk en feilloos kunt aanbrengen. Laat Fytototaal  je verrassen door de kleurrijke wereld van Boho biologische natuurlijke make-up. Welke kleuren ga je vandaag dragen?

De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 67,5% tot 73,5% natuurlijke ingrediënten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en niet alleen zorgen voor een mooie, glanzende kleur, maar er ook voor zorgen. De formule is sneldrogend en bevat ook een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen. Boho 9-Vrije nagellakken zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutylftalaat, hars van formaldehyde, parabenen, xyleen, kamfer, styreen en benzofenon-1.

Boho’s 10-Free nagellakken zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutylftalaat, hars van formaldehyde, parabenen, xyleen, kamfer, styreen, colofoniumhars en benzofenon-1. De Boho nagellakken zijn geschikt voor veganisten en natuurlijk hier verkrijgbaar bij Fytototaal. Boho nagellak kan veilig worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Tip: Voor een perfecte dekking raden we twee lagen aan.