Ooh! Oils of Heaven organic serums

Biologische olie serum Oliën van de Hemel (Ooh!)
Effectief en puur. Er is niets zuiverder dan dit! Een weinig bekend feit, Ooh! is een reeks olieserums van de makers van Balm Balm.Oils of Heaven (Ooh!) heeft de hele wereld afgezocht om de meest effectieve oliën te vinden om in cosmetica te gebruiken. Oils of Heaven bracht de eerste pure cacay olie op de Britse markt. Deze sensationele olie komt uit Colombia en bevat maar liefst 50% meer vitamine E en twee keer zoveel linolzuur als arganolie. Het bevat ook drie keer zoveel retinol als rozenbottelolie. Vandaar de naam Ooh!

Pure natuurlijke oliën rechtstreeks uit de natuur
Oils of Heaven streeft ernaar om kleine, lokale leveranciers te helpen met de verwerking van deze oliën op een eerlijke manier. Vrouwen worden geholpen om in hun levensonderhoud te voorzien. Oils of Heaven geeft je alleen het allerbeste van wat de natuur op een duurzame en eerlijke manier produceert om de wereld nog mooier te maken. Onze favoriete gezichtsolie!

Moringa olie serum
Oils of Heaven biologische moringa olie is een reiniger en moisturizer in één. Moringa olie bevat een zeer hoog percentage natuurlijke antioxidanten: oliezuur, vitamine A en vitamine C. Dat betekent dat de olie de huid helpt beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Moringa olie kan gunstig zijn voor de huid met eczeem en psoriasis. De oliën van Oils of Heaven kunnen puur gebruikt worden maar zijn ook zeer geschikt om te mengen met een dagcrème.

Cacay anti-aging olie serum
Cacay olie is koud geperst uit wilde cacay noten geoogst in de Colombiaanse jungle. Cacay olie is extreem rijk aan vitamine A (retinol), vitamine F en essentiële vetzuren. Deze olie heeft een verzachtende en revitaliserende werking op de huid. Het staat ook bekend om zijn anti-aging effect en is in staat om het uiterlijk van kleine littekens te verminderen. De oliën van Oils of Heaven kunnen puur gebruikt worden maar zijn ook zeer geschikt om te mengen met een dagcrème.

Arganolie serum
Deze biologische arganolie komt van het koud persen van arganpitten. Arganolie is rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren zoals linolzuur, linoleenzuur en oliezuur, perfect voor het regenereren van weefsel. Het ondersteunt ook een gezonde vochtbalans van de huid. Arganolie kan ook worden gebruikt op de huid met littekens of striae. De oliën van Oils of Heaven kunnen puur gebruikt worden maar zijn ook zeer geschikt om te mengen met een dagcrème.

Rozenbottelolie serum
Biologische rozenbottelolie is rijk aan vitamine C, K en A en oliezuur, linoleenzuur en linolzuur. Ons lichaam heeft linoleenzuur nodig om nieuwe huidcellen aan te maken. Deze nieuwe cellen zijn nodig om littekenweefsel te genezen en een gezonde, gladde huid te ontwikkelen en te behouden. De olie bevat ook transretinoïnezuur, een natuurlijke vorm van vitamine A. Dit zuur kan op een zeer unieke manier bijdragen aan het verminderen van littekens en pigmentvlekken. De oliën van Oils of Heaven kunnen puur gebruikt worden maar zijn ook zeer geschikt om te mengen met een dagcrème.