Rainbow aloe care

Rainbow aloë care
Ben je gek op aloë vera en de wonderen die deze plant kan doen? Dan is ons nieuwe Rainbow aloë care merk misschien iets voor jou!Bij Rainbow aloe care hebben ze lang en succesvol onderzoek gedaan naar de werking van de medicinale plant aloë vera. Meer kennis van de plant en de effecten ervan is nergens te vinden en hun producten zijn daarom van hoge kwaliteit. Ze weten immers alles over optimale groeiomstandigheden en de beste verwerkingsmethode.In het begin bracht Rainbow alleen de grondstof op de markt, hun eigen biologisch geteelde aloë vera-sap. Maar toen ze merkten dat er steeds meer interesse en vertrouwen was in de effectiviteit van de aloë vera-plant, begonnen ze verzorgingsproducten te ontwikkelen met het ingrediënt aloë vera.Duurzaamheid staat bij Rainbow aloe care hoog in het vaandel. Daarom krijg je hun verzorgingsproducten in een jas zonder kartonnen verpakking, om zo het papierverbruik te verminderen. Rainbow aloe care is ook al 15 jaar biologisch gecertificeerd. Dus aan alle kanten goed bezig!

Rainbow aloë care vertelt meer over aloë vera
De subtropische plant Aloë Vera heeft een lange en succesvolle traditie als medicinale plant die teruggaat tot 2200 voor Christus. Lange tijd werd aloë vera beschouwd als een mystieke medicinale plant, maar nu is het genezingssucces ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek!Het speciale kenmerk van aloë vera is het complexe samenspel van vele bioactieve ingrediënten, die elkaar perfect aanvullen en allemaal hun eigen unieke effecten kunnen ontwikkelen. In aloë vera zijn al meer dan 200 werkzame stoffen ontdekt, zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, polysacchariden, enzymen, fytosterolen en belangrijke secundaire plantaardige stoffen.Het belangrijkste kwaliteitskenmerk van aloë vera is echter aloverose – een polysaccharide die alleen in deze groene plant te vinden is. Hoe hoger het Aloverose-gehalte in de aloë vera-gel, hoe hoger het gehalte aan voedingsstoffen en hoe intenser het effect op de huid.

Ingrediënten van Aloë Vera
Het complexe samenspel van veel bioactieve ingrediënten is uniek voor aloë vera. Omdat deze ingrediënten elkaar perfect aanvullen – er zijn al meer dan 200 werkzame stoffen ontdekt in verse Aloë Vera Gel – is het een van de meest werkzame stoffen die in pure vorm in de natuur voorkomt. Aloë vera bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, polysacchariden, enzymen en fytosterolen.

De medicinale plant aloë vera
De subtropische plant Aloë Vera heeft een lange en succesvolle traditie als medicinale plant die teruggaat tot 2200 voor Christus. Lange tijd werd aloë vera beschouwd als een mystieke medicinale plant, maar nu is het genezingssucces ook bevestigd door wetenschappelijk onderzoek en maakt het een grote indruk!

Aloverose – bepaalt de kwaliteit van aloë vera
Het belangrijkste kwaliteitskenmerk van aloë vera is aloverose – een polysacharide die alleen in deze groene plant te vinden is. Er is veel geschreven over de gunstige effecten van aloverose op de huid… maar de samenvatting is heel simpel: aloverose werkt ‘wonderen’!