Surya Brasil. Natural henna hair dye in cream and powder

Wholesale natural hair dye henna Surya Brasil
Surya Brasil produceert 100% natuurlijke haarverf die niet alleen het haar een mooie kleur geeft, het haar ook verzorgt en een herstellende werking heeft. De natuurlijke haarverf van Surya Brasil is al verkrijgbaar in meer dan 40 landen en dankzij Yaviva nu ook in de meeste EU-landen.Natuurlijke en biologische cosmetica maken een enorme vooruitgang. Dat weten ze al lang in Brazilië. Surya Brasil ontwikkelde shampoo, conditioner, een haarmasker en twee natuurlijke haarverf in 15 prachtige kleuren die indien gewenst met elkaar vermengd kunnen worden. Dat betekent dat je de perfecte haarkleur kunt creëren. Het voordeel is dat deze haarverf ook gebruikt kan worden op haar dat eerder chemisch is behandeld door bijvoorbeeld een chemische kleurstof of permanent.Surya Brasil. Natuurlijke henna haarverf in crème en poeder
Surya Brasil’s natuurlijke henna haarkleuren zijn verkrijgbaar in twee versies: in henna crème en in poedervorm. De Henna Cream natuurlijke haarverf werd in 2010 bekroond met de ‘Best of Natural Beauty’ award en wordt wereldwijd door consumenten en professionals beschouwd als de beste oplossing op het gebied van natuurlijke haarkleuring. Surya Brasil Henna Powder is een meer traditionele natuurlijke haarkleur. Door de toevoeging van diverse kruiden en vruchten uit de Braziliaanse duurzame landbouw krijgt het haar niet alleen een geweldige kleur, het kan zich ook herstellen na jarenlang gebruik van chemische haarproducten. Naast natuurlijke henna haarverf is er ook een natuurlijk haarmasker. Voor een nog beter kleurresultaat na het verven.Henna haarverf assortiment en Surya Brasil ingrediënten
Surya Brasil henna haarverf bevat geen ammoniak, PPD, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geurstoffen, siliconen, butylhydroxytolueen, formaldehyde, minerale olie of genetisch gemodificeerde grondstoffen.Sinds 1995 is Surya Brasil een van de bekendste en meest geavanceerde bedrijven in Brazilië op het gebied van het ontwikkelen en produceren van biologische en veganistische cosmetische producten voor huid en haar.

De productie van deze gecertificeerde en bekroonde producten vindt plaats in São Paulo en Surya Brasil exporteert naar meer dan 30 landen over de hele wereld. Surya Brasil heeft sterke markten in Zuid-Amerika, de VS, Japan en Australië. De laatste jaren groeit Surya Brasil ook in Engeland, Ierland en Frankrijk en sinds 2014 zijn ze ook verkrijgbaar in de rest van de Europese markt.

Surya Brasil’s missie
De missie van Surya Brasil is om biologische en vooral veganistische cosmetica te creëren die bijdragen aan gezonde schoonheid en de kwaliteit van gezondheid en welzijn bevorderen. Surya Brasil ondersteunt en initieert acties die bijdragen aan een beter milieu, een betere samenleving en een beter dierenwelzijn. Ze streven ernaar om ethische producten te ontwikkelen en te verkopen die niet schadelijk zijn voor mens, dier of milieu. De filosofie en manier van leven is voornamelijk gebaseerd op de Ayurveda, en ze ontwikkelen hun producten op basis van deze oude Indiase wijsheid.