Uoga Uoga organic mineral makeup

Uoga Uoga minerale make-up
Organische minerale make-up van Uoga Uoga. Uoga Uoga betekent ‘bessenbes’. Het verhaal van deze natuurlijke cosmetica begon met echte vriendschap en echte bessen. Twee jonge moeders vonden het heerlijk om hun eigen verse maskers en crèmes te maken voor hun gezin en zichzelf. Ze gebruikten bosbessen en groene kruiden, die niet alleen een belangrijk onderdeel zijn van hun cosmetica, maar ook van hun kindertijd.Toen steeds meer mensen hen vroegen waar ze hun cosmetica konden kopen, waren ze niet verbaasd. Ze wonen immers in Litouwen, waar mensen geloven in de magie van de natuur. Er is daar nog steeds een diep bos, bezaaid met kleurrijke bessen. Er is een wild zandstrand waar u een wandeling kunt maken. De twee vrienden groeiden er op en pasten deze alledaagse (en toch heel bijzondere) ervaringen toe op hun verse, natuurlijke cosmeticacollectie.NIEUW Uoga Uoga verse haarproducten

Uoga Uoga lanceert een geheel nieuwe haarlijn. Heerlijke, rijke producten met natuurlijke ingrediënten die ook echt werken.

De nieuwe haarcollectie bestaat uit de volgende producten:

  • Uoga Uoga Shampoo Body Wash Vegan Champion’s
  • Uoga Uoga Vegan Shampoo Fairy’s Bouquet – voor normaal haar
  • Uoga Uoga Vegan Shampoo Lingonberry Ribbon – voor vet haar
  • Uoga Uoga Shampoo Vegan Repair met hyaluron – voor beschadigd haar
  • Uoga Uoga Shampoo Vegan Rowan Day – voor droog haar
  • Uoga Uoga Vegan Conditioner Eindelijk! – voor dagelijks gebruik
  • Uoga Uoga Vegan Hair Mask Rapunzel – intens voedende
  • Uoga Uoga Vegan Hair Repair Balm Balzamas – met hyaluron, voor beschadigd haar
  • Uoga Uoga Vegan Hair Serum – intense verzorging

Uoga Uoga minerale make-up op basis van mineralen en fruit
Uoga Uoga: ‘Bij het ontwikkelen van make-upproducten kiezen we alleen voor natuurlijke en ongeraffineerde ingrediënten. Ze bevatten bijvoorbeeld natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden die zacht en effectief zijn en de huid voeden. Onze minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt door de Oostzee met het ‘Baltische goud’, amber. Vrouwen in de Baltische staten zijn opgevoed met het idee dat een amberkleurige armband of ketting het verouderingsproces tegengaat. Nu weten we uit onderzoek dat hier zeker een kern van waarheid in zit. Barnsteenzuur in barnsteen zit boordevol antioxidanten die vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.’

Mensen zeggen dat Uoga Uoga cosmetica ruikt naar de natuur. En dat is waar! Ze gebruiken geen synthetische aroma’s – alleen pure essentiële oliën. Kunstmatige geuren kunnen nooit de geur van de natuur vervangen. Wij geloven dat Uoga Uoga de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier kan maken.

Uoga Uoga is een bestseller!
Uoga Uoga: ‘Onze producten zijn een echte hit in Litouwen. Uoga Uoga heeft verschillende prijzen gewonnen en we krijgen zeer hoge evaluaties van onze klanten. We hebben zelfs twee keer prijzen ontvangen van het ministerie van Economische Zaken in Litouwen: in 2012 voor ‘meest succesvolle jonge onderneming’ en in 2013 voor ‘meest inspirerende vrouwelijke ondernemers’. Dat was spannend, zeker toen we persoonlijk werden toegesproken door onze voorzitter!

Hoewel we nu een van de belangrijkste fabrikanten van natuurlijke cosmetica in Litouwen zijn, produceren we nog steeds alle Uoga Uoga cosmetica met de hand in kleine hoeveelheden, zodat de make-up altijd vers is. Uoga Uoga maakt nog steeds cosmetica volgens hun eigen recept, aroma’s en design. We gebruiken nog steeds echte, met de hand geplukte bessen!

Alle namen die aan de make-up worden gegeven, zijn zorgvuldig gekozen en zijn bedoeld om je op te vrolijken. Sommige producten hebben zelfs een eigen gedicht!

We kunnen met z’n allen de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier maken. Uoga Uoga inspireert vrouwen niet alleen om gezonder te leven, maar ook om zich vrijer en sterker te voelen.’

Uoga Uoga is Soil Association gecertificeerd, volgens de COSMOS Natural standaard.