Alphanova Solide – zero waste – solid cosmetics

Alphanova Solide – Zero waste solid cosmetics
Alphanova Solide speelt in op een trend die je tegenwoordig veel ziet: 100% natuurlijk, 100% VEGAN, 100% dierproefvrij, 0% plastic, 0% water en alle producten in vaste vorm. Dit scheelt water en bij die laatste ook transportkosten. Een win-win aan alle kanten!

Het is een hele mooie lijn met de volgende producten:

ALPHANOVA SOLIDE Shampooblok voor alle haartypes 75 gr.
ALPHANOVA SOLIDE Exfoliërend scrubblok 75 gr.
ALPHANOVA SOLIDE Gezichtsreiniging in blokvorm 75 gr.
ALPHANOVA SOLID Tandpasta Tabletten – 60 Stuks
ALPHANOVA SOLID Tandpasta Tabletten – 120 Stuks
ALPHANOVA SOLIDE Geschenkdoos met vier producten voor de gevoelige huid
ALPHANOVA SOLIDE Geschenkdoos met vier producten voor de droge huid Display voor ALPHANOVA VASTE zeep- en shampooblokken – leeg

Zero waste cosmetica van Alphanova Solide
De vaste producten voor uw dagelijkse verzorging worden gemaakt volgens een geconcentreerde formule, waardoor de producten veel efficiënter zijn; je hebt er minder van nodig. De verpakking is gemaakt van gerecycled papier en uw producten gaan tot het laatste molecuul mee; je hebt niet meer te maken met buisjes waarin resten achterblijven, of pompflessen die de laatste druppels product niet kunnen bereiken. Dus geen verspilling!Alphanova Solide kiest natriumcocosulfaat als schuimmiddel. Dit sulfaat irriteert niet, bevat geen giftige elementen zoals natriumcocoyl-isethionaat en is biologisch gecertificeerd (Ecocert). Zo heb je zowel de verzorging voor je huid als het milieu, en schuim in je zeep en shampoo! Kortom, 100% SLS-vrij.

Waarom zijn Alphanova Solide zero waste solid cosmetics zo geweldig?
Lees hieronder waarom wij als groothandel van Alphanova Solide een enorme fan zijn van de producten van Alphanova Solide… wat is je favoriete reden?

1. Zero waste solid cosmetics
Gelukkig worden we steeds bewuster. We hebben gewoon geen planeet-B. Milieuvriendelijke cosmetica is steeds meer nodig en gelukkig steeds meer in trek en Alphanova Solide speelt in op deze snel toenemende vraag. Er wordt geen plastic gebruikt in de verpakking of in de producten. Want iedereen weet… plastic soep is Uhhggg!

2. Neem Solid cosmetics mee op reis
Cosmetische repen lekken niet, ze zijn klein (veel kleiner dan een vergelijkbare shampoo of cleanser). Kortom, de ideale reispartner voor wereldreizigers. Overigens past een stevige shampoo bar ook makkelijk in je sporttas.

3. Alphanova Solid is 100% natuurlijk
We laten het water, en natuurlijk ook de pastic, wat overblijft is een reep met puur natuurlijke en actieve ingrediënten. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd – dus Alphanova Solide gaat nog een stap verder in vergelijking met de meeste ‘natuurlijke’ fabrikanten van massieve repen. Typische Alphanova

4. Alphanova Solid Bars gaan veel langer mee
Shampoo bars, vaste scrub en de vaste reinigingsmiddelen gaan tot 70 wasbeurten mee, wat overeenkomt met ongeveer 2-3 flessen vloeibare shampoo, scrub of cleanser. Uiteraard is dit afhankelijk van het gebruik. Feit blijft dat het veel zuiniger 🙂 is

5. Alphanova’s Solids zijn effectief en hypoallergeen!
Alle producten zijn gemaakt zonder allergenen, zijn biologisch gecertificeerd en zitten boordevol actieve ingrediënten. Alphanova is een van de grootste fabrikanten van biologisch gecertificeerde cosmetica in Europa … dus de combinatie van schaal en mooie actieve ingrediënten resulteert in heerlijk effectieve producten die betaalbaar en goed zijn voor het milieu en ook nog eens heel goed werken. Winnen – winnen – winnen.