Alphanova SUN Organic sunscreen

NIEUW voor 2021! Biologische zonnebrandcrème speciaal voor de overgevoelige huid (voor zonneallergie/zonneuitslag)
Nieuw uit de groothandel biologische zonnebrandcrème: biologische zonnebrandcrème met minerale filters speciaal voor de allergische huid. Ideaal voor zonneallergie en zonne-uitslag.

Deze zonnebrandcrème is uiteraard dermatologisch getest. Biologische, super voedende, hydraterende en intens beschermende zonnebrandcrème voor het gezicht, verrijkt met 100% minerale filters. De formule geeft de huid een mooie teint, waardoor deze zonnebrandcrème 100% VRIJ IS VAN WITTE WAAS.Intensief beschermende natuurlijke zonnebrandcrème met een subtiele tint en SPF50, speciaal voor het gezicht.

Deze crème is ontwikkeld voor volwassenen met een zeer gevoelige huid en voor mensen die een veilige, hoge SPF willen. Geniet zorgeloos, verantwoord en perfect beschermd van de zon met Alphanova zon dankzij de 100% natuurlijke (minerale) filters.

 • In tegenstelling tot een chemisch filter biedt een mineraalfilter onmiddellijke bescherming en is het niet schadelijk voor het milieu.

Alphanova SUN: mineraalfilter zonder zinkoxide
Alphanova minerale zonnefilters bestaan alleen uit titaandioxide. Geen zinkoxide. In het verleden had je zowel titaniumdioxide als zinkoxide nodig voor breedspectrum UVA- en UVB-bescherming. Vreemd maar waar, zink droogt de huid enorm uit – denk maar aan de werking van de beroemde zinkzalf. En drogen in combinatie met zon is niet wat je zoekt in een zonnebrandcrème. Dit is de belangrijkste reden om een mineraalfilter zonder zinkoxide te gebruiken, maar er is meer: er zijn vragen gerezen over de gevaren van zinkoxide. In sommige Scandinavische landen is het gebruik van zinkoxide zelfs verboden. Alphanova SUN heeft een nieuwe formule ontwikkeld zonder zinkoxide maar met de volledige, breedspectrum UVA en UVB bescherming mag je verwachten van een TOP merk zonnebrandcrème.

Waarschijnlijk het beste merk zonnebrandcrème dat beschikbaar is!

Alphanova SUN in een notendop

Natuurlijke zonnebrandcrème zonder witte waas
Natuurlijke zonnebrandcrème zonder nanodeeltjes
De filters in de zonnecrèmes werken direct
Beroemd om: de eerste en enige fabrikant zijn van een babylijn (0-3 jr)
Waarschijnlijk het beste zonnemerk
Een volwaardige zonnelijn (BABY, kinderen, meerdere SPF’s, after-sun)

Organische minerale zonnebrandcrème
Alphanova SUN Groothandel Alphanova SUN. Zorgen voor jezelf, je omgeving, de aarde en toch veilig genieten van de zon? Kan dat? Ja natuurlijk! Alphanova SUN heeft het beste antwoord op deze vraag.

Alphanova Sun producten voldoen aan ALLE normen met betrekking tot veilige zonneproducten tegen UVA en UVB stralen van de zon. In feite gaan ze verder dan deze normen. Alphanova is momenteel het enige ECO-gecertificeerde merk dat een zonnebrandlijn voor baby’s (0-3 jaar) heeft gelanceerd.

 • 100% natuurlijke formules zonder witte waas
 • Extreem hoge percentages voedende Aloë Vera
 • Een zonnebrandlijn voor volwassenen met SPF 15/30/50/50+
 • Veilig voor de oceaan en het rif
 • 100% minerale filters
 • Onmiddellijke bescherming na toepassing
 • Zonder nanodeeltjes
 • Zonder parabenen en fenoxyethanol
 • Beschermt tegen een extreem breed spectrum van UVA en UVB
 • Ecocert Biologisch gecertificeerde Aloë Vera en Tamanu oliën, o.a.
 • 100% Made in France
 • Eenvoudig aan te brengen (zonder witte waas)
 • Waterdicht

De Alphanova lijnen:

– Volwassenen: zonnebrandsprays SPF 15, SPF 30 en een crème SPF 50+, een getinte crème SPF 50+ en een roll-on SPF 50+ ultradicht voor sporters – Monoi geur

– Kinderen (vanaf 3 jaar): zonnebrandspray SPF 30 en een zonnebrandspray SPF 50 in vanille- en abrikozengeur

– Baby’s (tot 3 jaar): een zonnebrandspray SPF 50 en een zonnebrandcrème sPF 50+ – zonder parfum

Geen witte waas en geen nanodeeltjes. Alleen de allerbeste zorgbescherming. Verkrijgbaar bij Yaviva: exclusieve groothandel van Alphanova SUN

Zonfilters… maar natuurlijke
Gewone zonnefilters worden ook wel chemische filters genoemd. Deze filters worden door de huid opgenomen en treden pas na een half uur in werking. De UV-straling dringt de huid binnen en wordt door deze chemische filters omgezet. Sommige mensen zijn minder goed in staat om hiermee om te gaan en het resultaat is een allergische reactie. Wat iedereen raakt (en zorgen baart) is dat deze chemische filters mede verantwoordelijk zijn voor de vernietiging van koraalriffen. In sommige regio’s is het zelfs verboden om chemische zonnefilters te gebruiken.

Daarom is het zo fijn dat Alphanova SUN gebruik maakt van een mineraalfilter, dat direct beschermt en goed is voor het milieu. Natuurlijk hier verkrijgbaar bij Yaviva, groothandel biologische zonnebrandcrème.