Alphanova BABY

Alphanova BABY
– Boordevol natuurlijke ingrediënten, vooral biologische ingrediënten (minstens 99%)
– ECOCERT biologisch gecertificeerd
– Superzacht, geen gebruik van natriumlaurethsulfaat of zeep
– Alleen plantaardige en veganistische ingrediënten, gegarandeerd GMO– 100% vrij van parabenen, fenoxyethanol, triclosan en formaldehyde
– Geen kunstmatige kleurstoffen, geen dierlijke ingrediënten
– Zonder essentiële oliën en allergenen
– Zonder ftalaten, zonder nitro en polycyclische muskusverbindingen

Alphanova BABY: de toonaangevende betaalbare ECO-zorg voor uw baby!

ALPHANOVA® BABY: BETAALBARE(!) zeer milde verzorging voor je baby, geschikt voor de meest gevoelige babyhuid. Vriendelijk voor je baby, de natuur en het milieu!

Alle producten bevatten de volgende biologisch geteelde ingrediënten:

  • Biologische zoete amandelolie voor bewezen hydraterende en verzachtende werking
  • Biologische kamille voor het verzachtende en verzachtende effect
  • Biologische lelie voor verzachtende en antibacteriële eigenschappen

ALPHANOVA® BABY staat voor duidelijkheid en eerlijkheid over de ingrediënten:

  • Het percentage natuurlijke ingrediënten is altijd groter dan 99%
  • De herkomst van ingrediënten wordt altijd vermeld (natuurlijk of biologisch)
  • Alphanova Babyproducten en ingrediënten zijn niet getest op dieren
  • Alle producten zijn verpakt in recyclebare verpakkingen

Alle producten zijn bijzonder BETAALBAAR.

ALPHANOVA® BÉBÉ FORMULES ZIJN ZEER RESPECTVOL VOOR BABY’S, VOOR NATUUR EN MILIEU…
De formules van Alphanova Baby zijn van natuurlijke oorsprong. Het maakt met name gebruik van natuurlijke componenten (ten minste 99 % van de formule) en is biologisch gecertificeerd door ECOCERT. Alle producten zijn zacht en zonder zeep of Natrium Laureth Sulfaat (SLS). Al onze babyverzorgingsproducten zijn VEGAN en zijn gegarandeerd zonder GMO (GENETISCH GEMODIFICEERD ORGANISME), zonder parabenen, zonder fenoxyethanol, zonder triclosan, zonder formaldehyde, zonder kleurstoffen, zonder dierlijke componenten, zonder essentiële olie en zonder allergenen, zonder ftalaten, zonder genitraatte muskus en polycycliken.

Alphanova baby veganistische ingrediënten
De biologische zoete amandelolie voor zijn hydraterende en verzachtende deugden. De organische kamille vanwege zijn verzachtende eigenschappen. De organische waterlelie vanwege zijn verzachtende en antibacteriële eigenschappen.

Elk product van ALPHANOVA Bébé ® geeft duidelijk het exacte percentage natuurlijke ingrediënten aan dat altijd hoger is dan 99%, het exacte percentage biologische ingrediënten dat kan oplopen tot 100% van de plantaardige ingrediënten, evenals de oorsprong van elk ingrediënt (natuurlijk of biologisch). Bovendien zijn onze producten en hun componenten niet getest op dieren en worden ze gepresenteerd in recyclebare verpakkingen. Alphanova BABY gebruikt geen enkele stof of producten die kunnen irriteren of huidreacties kunnen veroorzaken.

Wholsale biologische babyverzorging: NATUURLIJK EN BIOLOGISCH
producten gecertificeerd door ECOCERT. Al onze producten zijn natuurlijk en we proberen elke dag om het organische deel in elk van hen te maximaliseren. Alphanova BABY respecteert het milieu door maximaal biologische producten en recyclebare verpakkingen te gebruiken.