Glossworks natural nail polish

Natuurlijke nagellak: Glossworks. Steeds meer vrouwen zijn op zoek naar ‘betere nagellak‘: nagellak die minder schadelijke toevoegingen bevat maar geen concessies doet aan kwaliteit. Glossworks is het merk voor de trendy vrouw die kiest voor een gezonde manier van leven en die op zoek is naar een mooi en zeer toegankelijk kleurenpalet voor haar nagels.

Glossworks natuurlijke nagellak is 9-GRATIS!
De term 9-FREE betekent dat de nagellak van Glossworks geen parabenen, lood, tolueen, DBP, hars, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, xyleen of ethyltosylamide bevat. Het merk is niet getest op dieren en past ook binnen een veganistische levensstijl. Vooral geschikt voor (onder andere) kinderen en zwangere vrouwen.

Glossworks nagellakremover zonder aceton
Meestal begint een manicure of pedicure met het verwijderen van oude nagellak. Een nagellakremover bevat vaak aceton. Aceton werkt als oplosmiddel maar kan de nagel behoorlijk uitdrogen. Glossworks nagellakremover is vrij van aceton. Om de nagels mooi en gezond te houden is arganolie aan de formule toegevoegd.

Glossworks naturel nagellak kleurenpalet
Glossworks heeft op elk moment tientallen hippe kleuren in de collectie. Dit zijn perfect draagbare kleuren, variërend van nude tot zachtroze en van koraal tot klassiek rood.

Glossworks natuurlijke nagelverzorging
Naast de 9-FREE nagellakken en de acetonvrije nagellakremover heeft het merk een basecoat, een sneldrogende topcoat en een speciaal 3-in-1 product voor de nagels ontwikkeld. Deze laatste kan gebruikt worden als basecoat of als topcoat maar ook als nagelverharder. Droge nagelriemen kunnen van tijd tot tijd worden behandeld met de Glossworks cuticula-olie, die is verrijkt met avocado-olie.