Human + Kind VEGAN care

VEGAN verzorging van Human + Kind. Het Ierse merk biedt cosmetica die hip zijn, gunstig voor zowel de huid als het haar, die er mooi uitzien en toch de kleinst mogelijke impact hebben op de aarde en het milieu.

Human + Kind natuurlijke verzorging = veganistische verzorging = ethische cosmetica Human + Kind natuurlijke zorg werd opgericht in Ierland (Cork) in 2011. De term ‘ethische cosmetica’ staat centraal in dit merk: de productie van effectieve cosmetica die naar eer en geweten kan worden geproduceerd, gekocht en gebruikt.

Natuurlijke en pure ingrediënten zorgen ervoor dat zeer effectieve formules worden gecreëerd, waardoor klanten kunnen kiezen tussen een uitgebalanceerde lijn van natuurlijke verzorging.

Alle Human + Kind ingrediënten zijn plantaardig of veganistisch. Alle producten van dit merk zijn dan ook geschikt voor een veganistische levensstijl. Bovendien zijn de producten multifunctioneel – u kunt één product op vele manieren gebruiken. Dit vermindert het aantal producten dat nodig is voor persoonlijke verzorging en minimaliseert verspilling.

Een win-win!

Human + Kind in een notendop
Human + Kind is veel meer dan alleen een cosmeticaproducent: Human + Kind streeft ernaar om de wereld een beetje mooier te maken. Dit zijn producten voor gelukkige mensen en een gelukkige planeet.

  • Alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten (zonder synthetische toevoegingen)
  • Zonder petrochemische stoffen of parabenen
  • De ingrediënten (100% VEGAN) en producten zijn niet getest op dieren
  • De ingrediënten worden verkregen van producenten die op een milieuvriendelijke manier produceren en er wordt een eerlijke prijs betaald voor de ingrediënten.

Human + Kind natuurverzorging
Wij zijn er trots op de exclusieve distributeur/groothandel te zijn voor Human + Kind in Europa. Het is een ander juweeltje in ons toch al indrukwekkende assortiment. Wat ons betreft klopt alles aan dit merk: de producten (prachtig), de uitstraling (wauw!) en het verhaal (oprecht!). Het resultaat is een toplijn die alleen uit bestsellers bestaat.