Montbrun Eau Thermale

Biologische huidverzorging Montbrun 

Montbrun is een prachtig biologisch gecertificeerd huidverzorgingsmerk uit de Provence, Frankrijk. Het merk is vooral uniek omdat het hoofdingrediënt in al hun producten thermaal water is. Montbrun haalt dit thermaal water rechtstreeks uit de bron, die zich in de buurt van de Aix-en-Provence in Frankrijk bevindt.

Producten van ongeëvenaarde kwaliteit
Montbrun garandeert de perfecte kwaliteit van hun producten door hun thermaal water en alle andere ingrediënten voortdurend aan strenge controles te onderwerpen. Deze controles worden allemaal uitgevoerd in een apart laboratorium in Frankrijk en worden uitgevoerd in elke fase van het productieproces.

De positieve eigenschappen van thermaal water op de gezondheid
Het is al eeuwenlang bekend dat thermaal water positieve eigenschappen heeft op zowel lichaam als geest. Baden in thermaal water heeft bijvoorbeeld een uiterst ontspannend effect, wat zeer gunstig kan zijn voor mensen die veel stress ervaren of hebben ervaren. Baden in thermaal water wordt ook vaak aanbevolen voor mensen met gezondheidsproblemen, zoals ademhalingsmoeilijkheden, maar ook voor reuma of pijnlijke gewrichten.

De positieve eigenschappen van thermaal water op de huid
Tijdens de lange reis vanuit de diepte is thermaal water verrijkt met mineralen en sporenelementen. Dit is precies de reden waarom thermaal water zeer speciale eigenschappen heeft. Het heeft dus een extreem verzachtende en voedende werking op de huid maar heeft ook een verzachtende functie wanneer de huid geïrriteerd of beschadigd is. Bovendien heeft thermaal water extreem beschermende eigenschappen.

Producten voor het hele gezin
Producten met thermaal water zijn geschikt voor het hele gezin, allemaal dankzij de zeer milde samenstellingen en de subtiele geuren die de producten hebben. Het Montbrun assortiment bestaat uit producten voor gezicht en lichaam. Er zijn verschillende producten om zowel het lichaam als het gezicht te reinigen en te verzorgen, en Montbrun heeft ook anti-aging producten ontwikkeld speciaal voor de rijpere huid.

De samenstelling van Montbrun-producten
Het belangrijkste ingrediënt in alle Montbrun-producten is thermaal water. De producten worden verder verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediënten, zoals aloë vera, sheaboter, jojoba-olie, korenbloemwater, avocado-olie en Inca Inchi-olie. Alle Montbrun producten dragen het ECOCERT label en bevatten geen chemische toevoegingen zoals parabenen, siliconen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.