Oliv’ Bio organic skin enhancement

Biologische huidverbetering Oliv’ Bio
Het mediterrane merk Oliv’ Bio gebruikt biologische olijfolie in al haar producten. Door de olie te combineren met diverse andere natuurlijke weekmakers die ook direct uit de natuur komen, hebben ze een assortiment gecreëerd met heerlijk zachte maar zeer effectieve behandelingen.

Al het goede van olijfbladextract
Je kunt veel dingen doen met olijfolie. Dit heeft in de eerste plaats te maken met het feit dat je de olie kunt gebruiken om zowel je hele lichaam, je gezicht als je haar te reinigen en te verzorgen. Daarnaast bevat olijfolie allerlei krachtige eigenschappen, waardoor het ingrediënt nuttig is voor alle huidtypes, alle huidaandoeningen en alle leeftijden. Olijfblad extract is rijk aan antioxidanten. Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen die een belangrijke rol spelen bij huidveroudering. Om je een idee te geven van hoe krachtig olijfbladextract is: een olijfblad bevat 400 keer zo’n sterk antioxiderende werking als vitamine C.

Oliv’ Bio – Olijfbladextract en meer

De bladeren oogsten
De olijfboom wordt ook wel de heilige boom genoemd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit van de olijfolie te garanderen, wordt er slechts gedurende twee maanden per jaar geoogst, namelijk in maart en april. Dat zorgt ervoor dat de boom niet uitgeput raakt en alle krachtige eigenschappen van de bladeren behouden blijven. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit voor de consument.

Multitasken
Naast het feit dat olijfolie zo rijk is aan antioxidanten, heeft het ook een extreem verzachtende en helende werking op de beschadigde en/of geïrriteerde huid. Het heeft een voedende werking en hierdoor zal de droge huid al snel een stuk comfortabeler aanvoelen. Ook de normale huid zal optimaal profiteren van al deze eigenschappen. Door het feit dat olijfolie een echt manusje-van-alles is, is het veelzijdig en dat maakt Oliv’ Bio een merk dat iedereen kan gebruiken.

Natuurlijke weekmakers
Oliv’ Bio mag dan vooral erg sterk zijn door het gebruik van olijfolie, dit is natuurlijk niet het enige ingrediënt in de verpakking. Oliv’ Bio maakt gebruik van verschillende natuurlijke oliën, boters, bloemen en planten. Deze additieven in combinatie met olijfolie maken de producten uiterst effectief. Voorbeelden zijn sheaboter, macadamia-olie en jojoba-olie. Edelweiss is een ingrediënt dat u ook in veel producten kunt vinden, toegevoegd vanwege de beschermende en anti-aging eigenschappen. Arbutine wordt gebruikt in de speciale verhelderende producten die werken op pigmentvlekken.

Oliv’ Bio producten voor het gezicht
De producten van Oliv’ Bio zijn onder te verdelen in gezichts- en lichaamsverzorging. Het merk maakt geen onderscheid in leeftijd. Wij ook niet. Het vinden van huidverzorging die bij je huid past, heeft vooral te maken met het type huid en de conditie ervan. Wij hebben richtlijnen voor de producten aangegeven om het zoeken en vinden van de juiste zorg voor u makkelijker te maken. Oliv’ Bio heeft een melk en een multi-use toner om de huid te reinigen. Om de conditie van je huid wekelijks te stimuleren, vind je een exfoliërende crème en een stralend gezichtsmasker in het assortiment. De gezichtscrèmes kunnen worden onderverdeeld in verzorging voor de normale huid, geïrriteerde huid, huid die baat kan hebben bij het starten van anti-aging en rijpere huid. Moonlight is een aparte lijn, die speciaal is ontwikkeld voor de huid met pigmentvlekken.

Oliv’ Bio producten voor het lichaam
Je kunt je voorstellen dat de huid van je lichaam anders is dan die van je gezicht en dus ook andere verzorging nodig heeft. Oliv’ Bio heeft daarom speciale producten ontwikkeld om de handen en voeten te verzorgen. Er is ook een smeltende bodylotion in het assortiment en een fantastisch ontspannende lichaamsolie. Deze lichaamsolie is niet alleen intensief voedend voor de huid, het kan ook gebruikt worden als massageolie, als badolie en zelfs in het haar.