Santaverde Aloë Vera Organic skincare

Santaverde biologische huidverbetering

Santaverde natural skincare: een briljant huidverbeteringsmerk zonder water (maar met verse, biologische aloë vera).

Aloë vera planten worden al bijna 30 jaar gekweekt in Andalusië voor Santaverde.

Op deze bijzondere plek, in het zuidelijkste deel van Spanje, werd de eerste kleine aloë vera in de zandgrond geplant. Ver van kou en vorst, badend in de zon bijna het hele jaar door, is dit een ideale plek voor de aloë vera. Aloë vera is het hoofdingrediënt in alle Santaverde producten. De bladeren worden met de hand verwerkt tot het kostbare aloë vera sap. Alleen op deze manier kunt u de zuiverste en meest hoogwaardige producten krijgen.

De producten van Santaverde bevatten niet alleen een beetje aloë vera. Nee, de basis, het hoofdingrediënt is aloë vera. De meeste andere producten gebruiken normaal gesproken water als hoofdingrediënt. Water is natuurlijk niet slecht voor je huid, maar het ‘doet’ ook niet veel voor je huid. Dus, als je kunt kiezen, wat heeft je voorkeur… water of pure aloë vera?

Santaverde bevat 0% water en 100% werkzame stoffen!
Santaverde voegt geen water toe. Alle producten bevatten 100% werkzame stoffen. Dat is uniek in de cosmetica-industrie. Ter vergelijking: een crème bestaat normaal gesproken voor ongeveer 55-85% uit water.

Aloë vera ondersteunt niet alleen het voortdurende regeneratieproces van onze huidcellen, maar fungeert ook als een belangrijk reservoir van voedingsstoffen met een hoge beschikbaarheid voor nieuwe, jonge cellen. Aloë vera is ultra-hydraterend voor de huid.

De sappen zitten boordevol vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren, antioxidanten, enzymen en de specifieke polysaccharide (Aloverose), die allemaal zeer waardevol en effectief zijn voor onze huid. Santaverde Aloë vera verbindingen hebben een zeer hoog Aloverose gehalte, 1.200 mg/l vergeleken met de gemiddelde marktwaarde, die 400 mg/l is.

Hoe hoger het Aloverose gehalte, hoe hoger de voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.

Geen keuze uit dag- of nachtcrème, maar tussen licht, medium of rijk
Er zijn veel verschillende huidtypes die ook allemaal verschillende behoeften hebben, afhankelijk van bijvoorbeeld het seizoen. Santaverde crèmes kunnen worden onderverdeeld in verschillende versies, met en zonder parfum, en in licht, medium en rijk.

tep 1: met of zonder parfum. Allereerst kies je zelf of je een crème met of zonder parfum wilt gebruiken. Alle Santaverde producten zijn NaTrue gecertificeerd, dus het gebruikte parfum is 100% gebaseerd op natuurlijke etherische oliën. Toch kan het zijn dat je hier gevoelig voor bent. Als dat het geval is, raden we aan om te beginnen met een crème zonder parfum.

Stap 2: huidtype (combinatie van lichte, medium en rijke crèmes). De tweede stap is om te bepalen welk type huid je hebt. Huidtypes zijn onder te verdelen in de volgende soorten:

Droge/vochtarme huid: Santaverde crème rijk of medium en rijk

Normale huid: Santaverde crème medium

Vette huid: Santaverde crème licht of licht en medium

Droge huid met een vette T-zone (voorhoofd, neus en kin): Santaverde rijk of medium en licht

Stap 3: bepaal of er situaties zijn waarin je huid een ‘boost’ kan gebruiken. Er zijn situaties waarin je huid een booster kan gebruiken. Barre winterweer of veel zon of stress bijvoorbeeld. Voor de droge en normale huid zou je dan kunnen kiezen voor het Santaverde beauty elixer. Voor de vette huid is een extra tube rijke crème vaak voldoende.