Walden Natural Perfume

Het verhaal van Walden natuurlijke parfums

Walden’s parfumcollectie is volledig geïnspireerd op het gelijknamige boek van Henry David Thoreau. Thoreau schreef het boek toen hij in het Waldenwoud woonde. In ‘Walden’ beschrijft Thoreau hoe mensen meer in harmonie met de natuur leven, en hoewel het boek al zo’n tweehonderd jaar oud is, is de kern van het verhaal voor veel mensen nog steeds een inspiratiebron.

100% natuurlijk parfum

Alle Walden parfums zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Het merk houdt eeuwenoude tradities in stand door alleen de beste en beste ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken. Ze zijn er trots op kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. Walden natuurlijke parfums worden nog steeds in kleine hoeveelheden en met de hand gemaakt. De Walden parfumcollectie ziet er buitengewoon luxueus uit en ruikt buitengewoon luxueus en het assortiment omvat bloemige, frisse en houtachtige geuren.

Elk 100% natuurlijk parfum heeft zijn eigen verhaal

Wat uniek is aan het merk is dat elk parfum is vernoemd naar een deel van een citaat uit het boek van Thoreau. Het volledige quotum is ook te vinden op de verpakking van het parfum.