We Love the Planet 100% natural deodorant

We Love the Planet 100% natuurlijke deodorant en meer
We Love the Planet presenteren wij u met trots het hipste natural lifestyle merk van Europa: We Love the Planet. Een echte hit inretail en salons!We Love the Planet
We Love the Planet is een concept met een hart. We Love the Planet houdt van onze planeet! Alles aan dit merk klopt: de verpakking, het uiterlijk, de effectiviteit, de 100% natuurlijke ingrediënten en de HERKOMST van de ingrediënten.Ontdek de 100% natuurlijke deodorants van We Love The Planet
Alle deodorants van We Love The Planet bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zijn biologisch gecertificeerd en dierproefvrij. Er zijn (uiteraard) geen synthetische en huidstressende ingrediënten toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Dit maakt de deodorant beter voor je huid en onze planeet. We Love the Planet deodorants zijn verkrijgbaar in zes verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram (blik) en 65 gram (stick)Diffusers en geurkaarsen en deodorants
Naast de deodorants zijn er ook diffusers met geurstokjes en geurkaarsen van We Love the Planet.De diffusers van We Love The Planet zijn verkrijgbaar in zes heerlijke, natuurlijke geuren, alle zes uniek op hun eigen manier. Drie geuren op basis van 100% etherische oliën en drie geuren in Natural Fragrance (natuurlijk parfum). Deze geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijk geëxtraheerde essentiële oliën, die vervolgens worden gemengd door Franse parfumeurs.Door de etherische oliën gaan deze diffusers minstens twee keer zo lang mee als andere diffusers.We love the planet: hoe het werkt
Kokosolie, bijenwas en maïszetmeelpoeder zijn de basis van elke deodorant – of het nu in een blikje of in een stokje komt. Deze basis zorgt ervoor dat het zich goed verspreidt. Bicarbonaat van soda is verantwoordelijk voor de ontgeurende werking. Het werkt fantastisch en is, zoals gezegd, 100% natuurlijk! Elke deodorant heeft zijn eigen heerlijke geur. Welke geur kies je?

Inhoud en gebruiksaanwijzingen voor We Love the Planet 100% natuurlijke deodorants
Elk blik bevat 48 gram en elk stokje 65 gram. Ze gaan allemaal 2 tot 3 maanden mee bij dagelijks gebruik. Eenmaal per dag een kleine hoeveelheid aanbrengen is voldoende voor 24 uur versheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag voor de boeg? Voel je dan vrij om een beetje extra aan te brengen; zoals je weet is het 100% natuurlijk! Vooral de blikjes kun je makkelijk meenemen in je tas.

Het effect van de stok is hetzelfde als dat van het blikje. De stick en het blikje zijn qua ingrediënten hetzelfde.