Yverum vegetable hyaluronic skincare

VEGAN hyaluronzuur huidverzorging van Yverum
VEGAN hyaluronzuur huidverzorging – ‘Verum’ is het Latijnse woord voor waarheid, en dit is een belangrijk onderdeel van de filosofie van het merk Yverum. Een creatief team van experts implementeert hun filosofie op verantwoorde wijze, wat resulteert in een product van zeer hoge, natuurlijke kwaliteit.Alle producten bevatten een hoog percentage natuurlijk en plantaardig hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam aanwezig is. Het is een natuurlijk bestanddeel van bindweefsel. Hyaluronzuur heeft het vermogen om vele malen zijn eigen gewicht in water te binden. Hyaluronzuur zorgt dus voor een stevige huid die er vol en stralend uitziet.Alle Yverum producten zijn ECO gecertificeerd en vrij van synthetische conserveermiddelen en geurstoffen, siliconen, minerale oliën, parabenen, PEG en andere irriterende stoffen. Natuurlijk zijn de producten niet getest op dieren en zijn ze ontwikkeld in strikte overeenstemming met de hoogste normen voor natuurlijke cosmetica – Duitse BDIH.De Yverum hyaluron anti-aging lijn biedt zeer hoogwaardige en krachtige anti-aging huidverzorging. Zeer zuinig in gebruik en met een verbluffend effect. De perfecte anti-aging huidverzorging.

ECO – chic – effectief – krachtig – natuurlijk – ANTI-AGING – Yverum!

Alle producten bevatten SEPILIFT®, een natuurlijke collageenbooster

Hyaluronzuur: hydrateren, hydrateren en weer hydrateren
Hyaluronzuur is een stof die natuurlijk is voor het menselijk lichaam met de briljante eigenschap dat het vele malen zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Over hydratatie gesproken… Alle Yverum producten bevatten het unieke TRIPLE HYALURONZUUR.

– Laag moleculair hyaluronzuur hydrateert de huid actief
– Medium moleculair hyaluronzuur werkt als een langdurige vochtinbrengende crème
– Hoog moleculair hyaluronzuur beschermt je huid tegen uitdroging

En wanneer drievoudig hyaluronzuur wordt gecombineerd met REFORCYL, hebben we het dan echt over huidverbetering.

Reforcyl is een natuurlijk ingrediënt (gemaakt van ginseng en de cistusplant) dat op 7 manieren goed is voor je huid:

  1. Verhoogt elasticiteit
  2. Verhoogt vochtgehalte
  3. Vermindert zichtbare rimpels
  4. Verbetert de stevigheid
  5. Versterkt de natuurlijke afweer
  6. Versnelt het regeneratieproces
  7. De huid wordt zichtbaar gladder

Sommige producten moet je gewoon proberen te ervaren wat ze voor je huid kunnen betekenen!