Over Fytototaal

Fytototaal is de webwinkel voor natuurlijke cosmetica, ECO huidverzorging en biologische make-up.

Schoon, groen, werkzaam en goed. Voor minder doen we het niet!

 

Wij bieden:

100% natuurlijke make-up

100% natuurlijke huidverzorging

100% natuurlijke lichaamsverzorging

100% natuurlijke mondverzorging

100% natuurlijke haarverzorging

23 merken met 14000+ producten

 

Cosmetica. Biologisch, parfumvrij, vegan, werkzaam, natuurlijk etc etc.

Bijna al onze 1000+ producten zijn ECO-gecertificeerd. Wij stellen als eerste eis dat producten moeten werken en als tweede eis dat de producten ECO-gecertificeerd moeten worden. In sommige gevallen (bijvoorbeeld haarverf en nagellak) is de techniek nog niet zover dat een goed werkend product ECO-gecertificeerd kan worden. In dat geval kiezen we voor een product en/of merk dat wel werkt en het schoonste/groenste in de branch is. Een voorbeeld: biologische nagellak blijft (helaas) niet lang zitten – vaak chipt het binnen een dag. Voor ons is dat onacceptebel. Dus gaan we op zoek naar een product dat net zo lang blijft zitten als de ‘reguliere nagellak’ maar dat wel een stuk schoner is… en die hebben we gevonden bij de merken Boho, Glossworks en Benecos. Verder zijn er heel veel producten vegan en zijn al onze producten niet op dieren getest.