0
Your Cart
0
Your Cart

Ambrosiae

Ambrosiae the überfood: rauwe energierepen en ontbijtgranen vol superfoods

Het verhaal achter Ambrosiae the überfood

Ambrosiae is een jong Italiaans bedrijf dat bestaat uit mensen die gepassioneerd zijn door voeding en gezond leven. De impact van voeding op onze gezondheid is belangrijker dan we denken.

Daarom verwerkte Ambrosiae verschillende superfoods in een gamma rauwe, gezonde producten die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse routine: glutenvrije ontbijtgranen, proteine bars of energierepen, pannekoekenmix, plantaardige oplosdranken of latte’s, enzovoort. Biologisch en glutenvrij!

Ambrosiae is afgeleid van het woord ‘Ambrosia’ dat in de Griekse beschaving gebruikt werd om het voedsel van de goden aan te duiden, een delicatesse die iedereen die het at onsterfelijk maakte.

Waarom de superfoods van Ambrosiae kopen?

Bij Ambrosiae selecteren ze elk ingrediënt en maken ze elk product alsof het voor hun eigen gezin en kinderen is. Voor Ambrosiae is voedsel heilig, dus behandelen ze alle ingrediënten met het grootste respect en veranderen ze niet door ze te koken of andere stoffen toe te voegen. Alle grondstoffen zijn van topkwaliteit (superfoods) en worden met de grootste zorg en veel liefde en passie bereid (rauw).

  • Rauw: Tijdens het productieproces wordt niets boven de 42° C verhit. Rauwe voeding is ‘levend voedsel’ dat alle vitaminen en mineralen behoudt. Door voeding te koken (boven 45°) gaan er belangrijke nutriënten verloren.
  • Superfoods zijn vooral bessen, pitten, noten en zaden die gemiddeld meer vitaminen en mineralen bevatten dan gewone voeding. Het eten van superfoods is direct gelinkt aan meer energie en ze leveren de essentiële voedingsstoffen die we nodig hebben om de dag door te komen.
  • Zonder toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, zoetstoffen, smaakstoffen of suikers.
  • Het hele gamma van Ambrosiae is glutenvrij, veel producten zijn lactosevrij. 
  • Uitsluitend van biologische grondstoffen.

Ons fysieke en mentale welzijn is onlosmakelijk verbonden met onze voedingsgewoonten en de voedselkwaliteit van wat we eten. Ambrosiae gelooft er in dat als we zelf kunnen kiezen voor goede voeding, we sterker worden en langer leven.

Voor elk moment van de dag: ontbijtgranen, eiwitrepen, pannenkoekenmix, plantaardige dranken

Met een gevarieerd gamma producten voor elk moment van de dag, maakt Ambrosiae het je makkelijk om superfoods te eten of te drinken.

  • Start je dag met een gezond ontbijt; maak een snelle havermoutpap en strooi er wat vers fruit, bessen of granola overheen.
  • De superfoods repen, energierepen of eiwitrepen zijn een lekkere snack na het sporten of een gezond tussendoortje op school of tijdens het werk.
  • De glutenvrije pannenkoekenmix van Ambrosiae zit vol waardevolle eiwitten. Lekker voor kinderen, maar ook interessant als eiwitbron voor wie veel sport.
  • De plantaardige dranken van Ambrosiae zijn makkelijk mee te nemen onderweg. Het zijn poeders waar je enkel water of plantaardige melk aan toevoegt voor een lekkere gezonde latte. Met de zakjes gevriesdroogd kokospoeder maak je makkelijk hydraterend kokoswater. Ideaal voor onderweg of om mee op reis te nemen!

Voed je geest, hou van je lichaam met rauwe superfoods van Ambrosiae

Snuif de sfeer op van Ambrosiae the überfood.