0
Your Cart
0
Your Cart

AUGA

 

AUGA: biologische kant-en-klare soepen, peulvruchten en instant havermout

Wat is het verhaal achter AUGA?

AUGA is marktleider in Litouwen op vlak van biologische producten. Het bedrijf heeft als missie goede voeding te produceren die niet belastend is voor de natuur en geen negatieve impact heeft op het milieu.

Hiervoor investeert het bedrijf heel veel in nieuwe technologieën. Oorspronkelijk verkocht Auga groenten van eigen kweek. Later breidde het zijn gamma uit met duurzaam geproduceerde en makkelijk te bereiden maaltijden zoals biologische soepen in zak, ready-to-eat peulvruchten, champignons en instant havermoutmixen.

Waarom kant-en-klare bio voeding kopen van AUGA?

  • Auga biedt pure biologische producten die duurzaam tot stand zijn gekomen.
  • Alles wordt gemaakt van biologische ingrediënten zonder bewaarmiddelen.
  • Innovatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu dankzij minder CO²-uitstoot bij productie en transport.
  • Auga beheert het volledige productieproces van het veld tot in het schap. Het is hiermee de grootste verticaal geïntegreerde landbouwproducent van Europa. Dit biedt voordelen naar snelle productie, meer kwaliteit, een scherpe prijs en duurzaamheid.
  • Auga investeert in nieuwe technologieën waarmee het problemen mbt uitstoot van broeikasgassen in de landbouw oplost. Zo ontwikkelde het ‘s werelds eerste uitstootvrije tractor op biomethaan en elektriciteit voor professioneel gebruik!

Kant-en-klare soepen, peulvruchten en instant havermoutmixen

Ook mensen die gezond willen eten, hebben niet altijd tijd om verse maaltijden te bereiden. AUGA streeft vernieuwende oplossingen met goede en kwalitatieve voeding na.
Eerst kwamen er verse biologische soepen in duurzame zakjes. Ideaal voor moeders om hun kinderen snel een gezonde hap voor te schotelen en handig als gezonde lunch op het werk. Je hoeft de soep enkel op te warmen. Dit kan zelfs door het zakje in kokend water te leggen. De lege verpakking mag in de pmd-zak of plastic bak voor recyclage.

Daarna volgden instant havermoutmixen met fruit of bessen in individuele cups. Bij deze alternatieve ontbijtoplossingen hoef je enkel warm water of melk toe te voegen. De bekers bestaan voor 95% uit plantaardige vezels. 

Het nieuwste aanbod omvat ready-to-eat peulvruchten of bonen en champignons in duurzame pouches. Je kan de zakjes makkelijk meenemen voor bij de lunch, een picknick of op de camping. De kikkererwten, zwarte en chilibonen hoef je niet af te spoelen en kan je meteen eten of toevoegen aan een gerecht.