0
Your Cart
0
Your Cart

Aurea

Aurea: vegan verzorgingsproducten voor huid en haar met biologische Aloë vera

Het verhaal achter Aurea: verzorgingsproducten op basis van biologische Aloë Vera

Pro Vera werd in 1996 opgericht in Thines, een plaatsje in het Belgische Waals-Brabant. Hun missie was vanaf het begin om zeer rigoureus te zijn in de hoogwaardige kwaliteit van hun natuurlijke voedingssupplementen en biologische cosmetica, waaronder een assortiment op basis van Aloë Vera ((Barbadensis Miller) en gecertificeerd door Ecocert.

In 2009 wordt het eerste gamma van biologische cosmetica AUREA gelanceerd. Producten met een uitzonderlijk hoge concentratie van de zuiverste Aloë Vera, afkomstig uit het zuiden van Mexico en het resultaat van een jarenlang ontwikkelingsproces. Om doeltreffend te zijn voor huid en haar, moet de gebruikte Aloë Vera namelijk in hoge concentratie aanwezig zijn en meerdere actieve elementen bevatten (polysacchariden).

Vegan cosmetica met Aloë vera voor huid en haar voor het hele gezin

AUREA is family-friendly: zowel baby’s, kinderen en volwassenen worden er blij van. Aurea helpt huidirritaties, insectenbeten en zonnebrand te verzachten, zijn hypoallergeen, zacht en niet vettig en trekken snel in de huid en/of haar. Behalve voor het hele gezin is Aurea ook heel vriendelijk voor het milieu en de dieren. Geen enkel product is getest op dieren of bevat ingrediënten van dierlijke oorsprong en zijn gegarandeerd GGO-vrij.

Aloë Vera: een geschenk van de natuur

Van de Oude Grieken en Romeinen tot de Babylonische, Indische en Chinese volkeren. Aloë vera is al duizenden jaren gekend om zijn heilzame werking en kreeg dan ook liefkozende namen zoals Lelie van de woestijn, Wonderplant, Brandwondenplant, Levenselixir en Dokter Aloë. Aloë Vera is van nature in staat om door de bovenste huidlaag heen te dringen, waardoor de verzorgende en vochtinbrengende eigenschappen van de plant zeer diep kunnen penetreren. Tevens zuivert Aloë Vera de huid van afval- en gifstoffen en voedt die intensief met een enorme hoeveelheid vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten. Aloë Vera is hypoallergeen, hydraterend en zeer efficiënt. Een waarachtig wonder en geschenk van de natuur.

Waarom biologische Aloë Vera verzorgingsproducten kopen van Aurea?

♥  Geschikt voor het hele gezin en alle huidtypen
♥  Zeer hoge concentratie van biologische Aloë Vera
♥  Gecertificeerd door Ecocert en de Vegan Society
♥  Niet getest op dieren en respectvol naar de natuur
♥  Vrij van synthetische additieven, parabenen en siliconen
♥  Recycleerbare verpakkingen en plantaardige inkten
♥  Gegarandeerd GGO-vrij