0
Your Cart
0
Your Cart

Ben & Anna

Ben & Anna: natuurlijke deodorant in ecologische verpakking

Wat is het verhaal van Ben & Anna natuurlijke deodorant ?

Ben en Anna vertrokken na jaren jachtig leven in Berlijn richting platteland. Terug naar het natuurlijke leven! Ze wilden helemaal volgens biologische, duurzame en vegan principes leven.

Lange tijd zochten ze naar een vegan deodorant. Deze was moeilijk te vinden. Deodorants zitten meestal in een plastic verpakking of bevatten dubieuze stoffen om geurtjes te elimineren. Dit wilden ze niet onder hun oksels smeren!

Na veel denkwerk en uitproberen, ontwikkelden ze hun eigen vegan natuurlijke deodorant, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ecologisch verantwoord want volledig uit natuurlijke ingrediënten, zonder aluminium en in een papieren koker die je na gebruik makkelijk kan recycleren. Ben & Anna biedt een bewezen en effectieve bescherming tegen zweet en slechte geurtjes.

Intussen hebben Ben & Anna hun gamma uitgebreid met tandpasta en whitener en zijn ze druk doende om nog meer natuurlijke, vegan producten te ontwikkelen.

Waarom Ben & Anna deostick gebruiken?

De deodorant van Ben & Anna is gemaakt op basis van baking soda of bicarbonaat, arrowroot, kokosolie en essentiële oliën. Baking soda heeft een antibacteriële werking en neutraliseert de zweetgeur. Zweet op zich is geurloos. De slechte geur komt van bacteriën op de huid die door het vocht vermenigvuldigen. Die worden door de soda geneutraliseerd.

Zo’n mooie natuurlijke deodorant hoort in een ecologische verpakking te zitten, vinden Ben & Anna. Ze kwamen uit bij een kartonnen koker of paper tube die je onderaan kan indrukken. Zo duw je de deostick omhoog. Wanneer de deodorant op is, kan deze volledig bij het oude papier worden gegooid. De frisse kleuren en designs maken van deze natuurlijke deo een hippe deostick voor jong en oud, voor mannen en vrouwen.

Er is ook een sodavrije variant op basis van klei voor gevoelige huid of mensen die allergisch zijn voor baking soda.

Ben & Anna natural soda deodorant zonder aluminium

Ben & Anna is natuurlijke soda deodorant die werkt!

  • 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
  • Verschillende varianten met baking soda of sodavrij
  • Bevat geen aluminiumzouten
  • Veganistisch, glutenvrij
  • Plastic-vrij: in praktische koker van FSC-gecertificeerd papier
  • Ondersteunt het schoonmaken van de oceaan
  •