Biscuiterie de Provence: biologische koekjes en zachte amandeltaarten zonder gluten
Het verhaal achter Biscuiterie de Provence
Biscuiterie de Provence, een familiebedrijf gelegen in een dorp in de buurt van Avignon, ontstond op een dag in 1833. Joseph Bedouin begon in de Provence, in het hart van de Enclave of the Popes, met de handel in lokale producten zoals amandelen, abrikozenpitten en kersenstelen.
-
Biscuiterie de Provence Luxe Amandel Cake Chocolade Glutenvrij 225g, bio€11.50
-
Biscuiterie de Provence Krokante Citroen Koekjes / Canistrelli 180g, bio€5.50
-
Biscuiterie de Provence Zandkoekjes met Oranjebloesem / Navettes 210g, bio€5.50
-
Biscuiterie de Provence Paul & Linh Glutenvrije Chocoladekoekjes met Noten 100g, bio€5.50
-
Biscuiterie de Provence Zachte Amandel Taart Citroen Glutenvrij 225g, bio€11.50