0
Your Cart
0
Your Cart

CHAI BiRDS

Chia Birds, biologische energiedrank op basis van chiazaad

Gezonde, biologische power drink met groene thee

CHAI BiRDS is een jong Oostenrijks merk, dat mensen via gezonde, biologische drankjes terug wilt leiden naar de verwondering over de verbazingwekkende giften van Moeder Natuur.

100% natuurlijk, biologisch, vrij van chemische en andere, onnatuurlijke additieven, met een minimum aan ongeraffineerde suiker. CHAI BiRDS geeft lichaam, geest en ziel op een natuurlijke manier energie.

Een zuivere energie drink – uit de natuur van biologische planten

CHAI BiRDS, de biologische rebel onder de dranken bevordert kracht, focus, drive en frisheid! De mix van Japanse groene thee, gember, munt en limoen, gebrouwen met kristalhelder Oostenrijks bronwater, zorgt voor een intense smaakbeleving. Een theedrankje met vier krachtige superfoods – een selectie van de sterkste planten ter wereld gecombineerd in één drankje.

Groene thee met superfoods gember, munt, limoen

Groene thee bevat veel bioactieve stoffen zoals flavonoïden (antioxidanten) en optimaliseert focus en concentratie zoals koffie, maar dan zonder de bijwerkingen. De vurige intensiteit van gember, de regulerende  deugden van munt en de verfrissende kracht van limoen creëren samen met de vitaliserende groene thee een synergetische combinatie, die lichaam, geest en ziel in beweging zetten!

Hoe ziet het er uit, als lichaam, geest én ziel in beweging worden gezet? Nou zo ongeveer…