0
Your Cart
0
Your Cart

Cortijo de Suerte Alta

Cortijo de Suerte Alta extra vierge olijfolie

Een must voor elke olijfolie connaisseur!

Cortijo de Suerte Alta is een familie-olijfgaard en molen in een ecologische omgeving, gesitueerd in Albendin (Baena) in de provincie Cordoba, het hart van het Zuid-Spaanse Andalusië. Dit 250 hectare landgoed met eeuwenoude bomen – tot 85 jaar oud, introduceerde hun biologische landbouw in 1996 en produceert een hoge kwaliteit authentiek olijfsap van traditionele variëteiten van de Baena regio: Picudos, Hojiblancos en Picuales.

Met een maximale zuurgraad van 0,2 (graad) en een zeer hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetten (oliezuur) en antioxidanten (polyfenolen), heeft de olijfolie van Cortijo de Suerte Alta al verschillende internationale prijzen gewonnen.

  • Cortijo de Suerte Alta Picual, premium kwaliteit geel-groene olijfolie in een paarse fles. Deze biologische en extra vergine olijfolie heeft de smaak van groene olijven en het aroma van amandelen en vers gesneden tomaat. Verkrijgbaar in 250 en 500 ml.
  • Cortijo de Suerte Alta Coupage natural, deze hoogste kwaliteit geelgroene olijfolie (biologisch en extra vergine) in zwarte glazen flessen heeft de geur en smaak van groene olijven, groene appels en vers gesneden tomaat. Verkrijgbaar in 250ml en 500ml.