0
Your Cart
0
Your Cart

Doves Farm Foods: biologische (glutenvrije) graanproducten

Het verhaal achter Doves Farm Foods

Het begon met een passie, zoals alle goede dingen. Genesteld in het hart van de North Wessex Downs ligt Doves Farm Foods, het biologisch, gemengd akkerbouwbedrijf van oprichters Clare en Michael Marriage.

Gefascineerd door volle granen en biologische landbouw, zaaiden ze hun eerste zaden in 1977 met het idee om van hun granen meel van grote kwaliteit te maken. De eerste stenen maalapparatuur werd geïnstalleerd en ze begonnen met het malen van volle granen tot volkorenmeel. Als familiebedrijf hebben zij sinds de oprichting biologische en traditionele meelsoorten gemalen, evenals een scala aan natuurlijk glutenvrij meel. Ze maken koekjes van volkorenmeel en introduceerden ook enkele van de verloren gegane oude granen uit het Verenigd Koninkrijk weer in de bodem, zoals rogge, spelt, Einkorn en Emmer.

 

FREEE by Doves Farm:

glutenvrije producten

Vandaag de dag verkopen ze hun glutenvrije producten onder het merk FREEE by Doves Farm, dat voorziet in elke glutenvrije bakbehoefte en een uitgebreid assortiment aan voedingsmiddelen biedt. Alle FREEE by Doves Farm producten worden gemaakt op een notenvrije locatie, in een speciale glutenvrije productiefaciliteit. Doves Farm biedt meer dan 30 verschillende, biologische en glutenvrije meelsoorten aan. Het assortiment omvat ook bakproducten zoals gist en bakpoeder en graanproducten zoals koekjes, flapjacks en ontbijtgranen.

Waarom de (glutenvrije) graanproducten van Doves Farm Foods kopen?

  • Ondanks groei nog steeds een familiebedrijf
  • Koesteren hun partnerschappen met leveranciers en klanten
  • Zeer uitgebreid assortiment van zuivere (oude) meelsoorten
  • Brede keuze aan glutenvrije producten
  • Gebruik van Fair Trade-leveranciers waar mogelijk
  • Alle producten zijn gecertificeerd als biologisch, kosjer en vega