0
Your Cart
0
Your Cart

Earthpaste

Earthpasta – natuurlijke tandpasta zonder fluoride

Earthpaste is een natuurlijke tandpasta met slechts 5 ingrediënten

Earthpaste gelooft in de eenvoud van de natuur. In de zoektocht naar een goede, gezonde, natuurlijke tandpasta heeft het merk alle overbodige ingrediënten in commerciële tandpasta’s verwijderd om uiteindelijk met een glimmende glimlach te belanden bij 5 topingrediënten voor een gezonde mond en optimale mondhygiëne.

Earthpaste – wat zit er in deze natuurlijke tandpasta?

1. Food Grade Redmond Clay
De basis van elke Earthpaste tandpasta is een biologische klei die Earthpaste zelf heeft samengesteld: Food Grade Redmond Clay.

2. Zuiver water
Zuiver water maakt van de klei een crèmige tandpasta.

3. Biologische xylitol
Spearmint is de enige Earthpaste-variant zonder xylitol. De xylitol in de andere Earthpaste-smaken is afkomstig van biologische berk en maïs. Het geeft de tandpasta’s een zoetere smaak en vermindert de bacteriënvorming in de mond.

4. Essentiële oliën

  • Wintergreen, een essentiële olie die gedestilleerd wordt van de blaadjes van de wintergreenplant.
  • Tea Tree of theeboomolie, een essentiële olie die vetoplossend is. Earthpaste heeft theeboomolie in elke tandpasta verwerkt, behalve in Lemon Twist.
  • Menthol is een bestanddeel van pepermuntolie en zorgt voor een frisse mond met een proper, schoon gevoel. Earthpaste gebruikt geen synthetische menthol, maar menthol die gedestilleerd werd uit pepermuntolie. Ben je fan van de smaak van menthol, kies dan Earthpaste Peppermint, Earthpaste Wintergreen of Earthpaste Spearmint.
  • Citroen, citroen verbena, tangerine en limoen. Deze essentiële citrusoliën geven Lemon Twist zo’n unieke smaak.
  • Pepermuntolie zorgt voor een frisse adem.
  • Groene munt vind je in Earthpaste Spearmint, een essentiële olie die ook vaak in kauwgom wordt verwerkt. Ze smaakt minder scherp dan pepermunt maar werkt net zo goed voor een frisse adem.
  • Kaneel in Earthpaste Cinnamon geeft deze natuurlijke tandpasta een warme, vertrouwde smaak.

5.Redmond Real Salt
Real Salt is een natuurlijk zeezout met meer dan 60 mineralen. Dit zeezout zit in Earthpaste tandpasta omwille van de smaak, en draagt bij aan je mondhygiëne.

Earthpaste – hoe smaakt en voelt deze natuurlijke tandpasta?

Earthpaste is niet wit maar bruin van kleur.

Je eerste ervaring met Earthpaste kan daarom misschien wat vreemd aanvoelen. Het lijkt alsof de tandpasta sneller verdwijnt of oplost, en misschien lijkt het zelfs alsof je niet zo efficiënt aan het poetsen bent. Niets is minder waar. Dankzij de 5 topingrediënten mag je erop vertrouwen dat je tanden proper en glad zijn en dat je adem fris en schoon ruikt.