0
Your Cart
0
Your Cart

Green People

Green People – Natuurlijke verzorging, cosmetica , gezichtsverzorging

Green People – natuurlijke cosmetica & verzorgingsproducten

Gecertificeerde biologische, natuurlijke en veelal vegan cosmetica producten. Green People verzorgingsproducten zijn op basis van plantaardige ingrediënten die je huid en haar intensief verzorgen. Deze verzorgingsproducten zijn met veel kennis en een goede onderbouwing samengesteld.

Green People werd opgericht door Charlotte Vøhtz in 1997 toen ze op zoek was naar producten die haar 2 jaar oude dochter Sandra konden helpen met haar eczeem.
Zij heeft zelf een achtergrond in de medische/ farmaceutische sector alsook met kruiden. Vanuit dit standpunt wordt er nooit gebruik gemaakt van SLS, parabenen of synthetische kleur- en geurstoffen bij Green People. Green People is uitgegroeid tot één van de vaste waarden in het Verenigd Koninkrijk.

  • Gecertificeerde dierproefvrije natuurcosmetica
  • Gemaakt met biologische en fair trade ingrediënten
  • Elk jaar ook een deel van de winst naar verschillende goede doelen
  • Een merk voor het hele gezin

Green People huidverzorging – voor je dagelijkse deo of een anti-rimpel crème!

Dit assortiment cosmetica & verzorgingsproducten is ontzettend uitgebreid, zoals de babylijn, “Oy”, een lijn speciaal voor de tienerhuid, gezichtsverzorging voor alle huidtypen, maar ook bijvoorbeeld een goede deo, fluoridevrije tandpasta en een uitgebreide haarverzorgingslijn. Het is echt een merk voor het hele gezin. Deze producten zijn uiterst zacht en geschikt voor mensen die een gevoelige, geïrriteerde huid hebben.

De biologische verzorgingsproducten van Green People zorgen voor optimale voeding en bescherming van uw huid! Green People biedt een complete serie zonder parabenen, chemicaliën of andere troep: biologische shampoo, biologische conditioner, biologische creme, biologische make-up, biologische serum, biologische dagcreme, biologische nachtcreme, biologische make-up remover, biologische scrub, biologische moisturizer, biologisch masker, biologische anti-ageing, biologische gezichtscreme, biologische body butter, biologische handcreme, biologische aloe vera shampoo, biologische gel, biologische deodorant. Geurloos, mild, voor wassen en scheren, zonnebrandcreme, zonnecreme, after sun, lippenbalsem. Bij roos, jeukende hoofdhuid, pukkels, puistjes, jeukende huid of huidallergie.

Ontdek waarvoor Green People staat en wat het jou te bieden heeft

Green People is ontstaan om mensen een natuurlijke en biologische verzorgingslijn te geven die de huid en het lichaam ondersteunt. In 1994 merkte Charlotte, een Britse verpleegster, dat haar tweejarige dochter Sandra steeds meer huidproblemen ontwikkelde. Uiteindelijk heeft ze haar eigen merk – Green People – gelanceerd. Green People is inmiddels een van de populairste biologische verzorgingsmerken in het Verenigd Koninkrijk.

Green People maakt met trots bekend welke ingrediënten er NIET in hun producten zitten. Ze hebben enkel natuurlijke verzorgingsproducten. Bij elk verzorgingsproduct dat je gebruikt – of het nu je tandpasta, zeep, dagcrème, shampoo, gezichtsolie … –  kan je kiezen voor een product dat je huid en lichaam schaadt of baat. Green People maakt verzorgingsproducten zonder chemicaliën en met biologische ingrediënten die je lichaam ten goede komen.

Green People zet zich in om de reglementering voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten te verstrengen. Green People wil meer aandacht geven aan de certificering die echte natuurlijke en biologische verzorgingsmerken met veel inzet en moeite behalen.
Green People benadrukt het belang van een mens- en natuurvriendelijk verzorgingsproduct.
Green People heeft ook verzorgingsproducten voor mensen met een extreem gevoelige huid. Het Neutral/Scent Free-gamma bestaat uit natuurlijke