0
Your Cart
0
Your Cart

GSE

GSE bio voedingssupplementen en vitaminen

GSE natuurlijke biologische supplementen: je basis voor elke dag

Hebben we voedingssupplementen nodig? Het antwoord is simpel. Gezond en evenwichtig eten is niet meer voldoende. Onze voeding bevat vandaag minder voedingsstoffen dan tientallen jaren geleden, terwijl ons lichaam juist meer nodig heeft om te blijven presteren onder de druk van vervuiling, stress en minder kwalitatieve voeding. 

GSE startte met pompelmoespittenextract (Grapefruit-Seed-Extract) en biedt nu meer dan 35 natuurlijke, biologische voedingssupplementen, waaronder superfoods Spirulina, Chlorella en AFA Algen, gerstegras en een heel gamma natuurlijke en innovatieve phyto vitaminen.

Waarom GSE biologische supplementen en phyto vitaminen beter zijn

Veel vitaminen in supermarkten en apotheken worden chemisch gesynthetiseerd. Maar we willen juist minder chemicaliën in ons lijf. GSE produceert natuurlijke supplementen en phyto vitaminen van hoogwaardige biologische ingrediënten.

GSE verwerkt altijd de volledige plant in supplementen en vitaminen, want gelooft in de unieke samenwerking van de verschillende deeltjes onderling in een plant. Ons lichaam kan vitaminen en mineralen alleen goed gebruiken als de bijbehorende plantaardige stoffen aanwezig zijn. Er worden geen vulmiddelen, chemische toevoegingen of pershulpmiddelen (voor de tabletten) gebruikt.

De supplementen van GSE moeten voldoen aan strikte kwaliteitscriteria in de hele productieketen, van biologisch gecertificeerde teelt tot verpakking.

Wat zijn fyto vitaminen?

Fyto vitaminen zijn vitaminen of micronutriënten verkregen uit planten. Het is een volledig nieuw en innovatief concept aangezien bijna alle vitaminen en mineralen tegenwoordig synthetisch worden geproduceerd.

Toen in de jaren dertig van de vorige eeuw vitaminen werden ontdekt, werden ze voor het eerst geïsoleerd van voedsel. Maar de isolatie van vitaminen werd gedaan voor studiedoeleinden en niet om voedingssupplementen te produceren.

In de jaren vijftig keerden de mensen zich af van de natuur en begonnen ze met de industriële, synthetische productie van vitaminen en mineralen. Helaas is deze benadering gevolgd in plaats van terug te keren naar wat wetenschappers altijd al hebben geweten: vitaminen en mineralen zijn het meest effectief wanneer ze omringd worden door hun natuurlijke begeleidende voedingsstoffen, zoals secundaire plantaardige verbindingen, dus de volledige plant.

GSE voedingssupplementen: bij toeval ontstaan

GSE staat voor Grapefruit-Seed-Extract. Het bedrijf is toevallig ontstaan toen alternatieve arts Michael Gracher op een homeopatisch seminarie hoorde hoe bijzonder het extract van pompelmoespitten is. In die tijd was pompelmoespittenextract niet te verkrijgen op de Duitse markt. Michael Gracher besloot het toen in te voeren voor zichzelf en enkele collega’s. Het extract van pompelmoespitten werd steeds populairder. De vraag steeg en het bedrijf GSE was geboren. CitroPlus® was het eerste pompelmoespittenextract op de Duitse markt.

In de loop der jaren introduceerde GSE steeds meer holistische, biologische voedingssupplementen. Ondertussen omvat het assortiment een groot aantal geselecteerde voedingssupplementen en voedingsmiddelen.