0
Your Cart
0
Your Cart

Hanf Farm

Hanf Farm: biologische hennepproducten van hennepzaadolie tot hennepthee

Het verhaal achter dé specialist in biologische hennepproducten: Hanf farm

Sinds 1996 is Hanf Farm gespecialiseerd in de teelt, verwerking en wereldwijde marketing van hoogwaardige hennepproducten. Recent verhuisde het bedrijf van Berlijn naar een 25.000 m² groot complex in de buurt van het dorp Melz in het noordoosten van Duitsland.

Het bedrijf ontwikkelde een speciale maaidorser die de toppen, bloesems en zaden van korte en lange hennep variëteiten kan oogsten, zonder de planten te beschadigen.

CEO Rafael Dulon: ‘Het gebied rond Melz bestaat al lang uit een hoge concentratie gecertificeerde biologische landbouwgrond. Daarom is deze plek bijzonder geschikt voor de hennepteelt.

Waarom voeding op basis van biologische hennep kopen van Hanf Farm?

De hennep producten van Hanf Farm zijn:

  • licht verteerbaar
  • passend bij een cholesterolarm of veganistisch dieet
  • geschikt voor mensen met allergieën
  • van gecontroleerde biologische teelt

De enorme veelzijdigheid van hennep

Hennep (Cannabis sativa) is een van de oudste gewassen ter wereld en heeft een onschatbare waarde voor mens en natuur vanwege zijn enorme veelzijdigheid. Hennep was 2800 v. Chr. al een bekend en populair voedingsmiddel in China. Hennep is een gemakkelijke, zeer snel groeiende plant, die ongevoelig is voor ongedierte, zodat er geen pesticiden of chemicaliën hoeven te worden gebruikt voor de teelt.

Ontdek het assortiment hennepproducten van hennepzaad, hennepzaadolie tot hennepthee

Hennepzaden zijn heel voedzaam vanwege hun waardevolle nutriënten en goed voor je cholesterolspiegel, bij een veganistisch dieet, voor mensen met een allergie en voor sporters. Hanf Farm biedt een uitgebreid assortiment van hennep producten: weldadige hennepolie voor de moderne keuken, (on)gepelde hennepzaadjes om bijvoorbeeld salades of cornflakes te verrijken, hennep-proteïnen, hennepmeel, heerlijke snackrepen, etc.

Gezonder leven met hennep of hemp

Hennep (of hemp) bevatten meervoudig onverzadigde vetzuren, beide essentiële vetzuren omega-6 en omega-3 in een ideale verhouding (3:1), licht verteerbare eiwitten, met daarin alle acht essentiële aminozuren, talrijke vitaminen zoals B1, B2, foliumzuur en vitamine E, alsmede calcium, ijzer, kalium, magnesium en andere sporenelementen.