0
Your Cart
0
Your Cart

Hari Tea

Hari tea cafeïnevrije kruidenthee in katoenen bio zakjes

Hari Tea: wellness-thee in katoenen biozakjes, samengesteld op basis van de klassieke Yogaleer

Hari’s Treasure werd in 2008 opgericht door de stichters van Yogi Tea, ervaren yogadocenten en beoefenaars van alternatieve geneeswijzen. Ze waren geïnspireerd door Guru Dev Singh, meester in het mediteren en Sat Nam Rasayan, om een nieuwe theelijn te ontwikkelen.

Een wellness thee. Dit werd Hari Tea. Voor het samenstellen van elke Hari theesoort hebben ze zich verdiept in de klassieke yoga- en kruidenleer van Indië.

Hari kruidenthee komt in een ruim katoenen theezakje, gemaakt van biologisch katoen, zodat de kruiden en specerijen voldoende ruimte hebben om hun smaak vrij te geven.

Hari Tea zijn kruidenblends voor elk moment van de dag, in een originele verpakking voor een unieke thee-ervaring.

De spirituele gedachte achter de ontwikkeling van Hari Tea

‘Hari’ is Sanskriet voor ‘Creation in Action’ of ‘Actieve Creatie’. Hierop zijn de theesoorten afgestemd. De Hari theesoorten komen namelijk overeen met de 4 levenselementen die de continue ontwikkeling van de mens – de Hari van het menszijn – bepalen:

  • het fysieke,
  • het spirituele,
  • het mentale
  • en het inspirerende.

Het fysieke – als mensen beogen we een lichaam dat optimaal werkt, dat afvalstoffen goed afvoert zodat we naar believen alles kunnen doen en voelen in het leven. (Tummy In Harmony)

Het spirituele – als mensen zoeken we in ons leven naar contacten en een gevoel van verbondenheid met andere mensen, met de natuur, met alles in het universum, zodat we rust kunnen vinden in het besef dat we niet alleen bestaan maar onderdeel zijn van een groter geheel. (Sweetheart)

Het mentale – als mensen functioneren we goed wanneer we mentaal kunnen inschatten wat er goed of slecht voor ons is, welke stappen we het best ondernemen. (Mindscape)

Het inspirerende – als mensen onderscheiden we ons van andere wezens door onze creatieve en rationele kant, we denken constant na en onderzoeken wat we kunnen doen, maken, creëren of verwezenlijken. (Golden Chai)

De kruiden in Hari Tea ondersteunen deze 4 elementen.