0
Your Cart
0
Your Cart

Highland Soap Co.

Highland Soap Co.: handgemaakte zeep en verzorgingsproducten

Highland Soap Co.: biologische zeep en verzorgingsproducten van de Schotse Hooglanden

Highland Soap Co. is een echt familiebedrijf dat handgemaakte zeep en verzorgingsproducten maakt voor bad, douche en lichaam. Ambachtelijke producten van biologische en wild geoogste ingrediënten uit het hart van de Schotse Hooglanden. In hun werkplaats in Lochaber, een van de mooiste delen van West Highland Schotland, ligt de nadruk op pure, natuurlijke ingrediënten en kruidentherapie.

Geurige, voedende blends van etherische olies, aloë vera en natuurlijke plantenextracten

De producten zijn verrijkt met etherische oliën, huidverzorgende aloë vera en kokosolie en natuurlijke plantenextracten van onder meer lavendel, gember, citroengras, zonnebloem… Onweerstaanbare mengelingen om de huid mild te reinigen en hydrateren en haar zacht, glad en heerlijk ruikend te laten aanvoelen.

Waarom kiezen voor natuurlijke zeep van Highland Soap Co.?

  • Alle zeep producten worden met de hand gemaakt volgens een eeuwenoud, traditioneel proces waarbij enkel de zuiverste en fijnste ingrediënten worden gebruikt.
  • Gemaakt in de Schotse Hooglanden, met de nadruk op lokaal, vers en kruidentherapie
  • Bijna alle plantaardige ingrediënten, kostbare oliën en boters worden duurzaam en biologisch geteeld of in het wild geplukt.
  • Alle producten zijn vegetarisch, Cruelty-Free en niet getest op dieren.
  • SLS VRIJ: de handgemaakte zepen zijn vrij van kunstmatige synthetische oppervlakte-actieve stoffen, zoals SLS (natrium lauryl sulfaat) en de crèmes en lotions bevatten geen parabenen en conserveringsmiddelen.
  • Alle verpakkingen zijn eenvoudig en recycleerbaar. De producten worden veilig getransporteerd in 100% biologisch afbreekbaar materiaal, zoals mais(kolf)bladeren (corn husk).
  •