0
Your Cart
0
Your Cart

Mattisson Healthstyle

Mattisson Healthstyle: superfoods voor een vitaal en energiek leven

Wat is het verhaal achter Mattisson Healthstyle?

Mattisson Healthstyle uit Nederland biedt sinds de oprichting in 2001 pure en natuurlijke voedingsproducten waarmee mensen hun levensstijl gezond, vitaal en energiek kunnen maken.

Hierbij wordt gekozen voor kwaliteitsvolle, zuivere en onbewerkte, liefst biologische, ingrediënten die duurzaam en verantwoord zijn. Ze streven een universele healthstyle na of een gezonde levensstijl die allesomvattend is. Goed voor de mens, voor het milieu en voor iedereen die in het Mattisson verhaal een rol speelt (van grondstof tot eindproduct).

Oprichter Ruud Van Tol vond zijn inspiratie voor Mattisson bij zijn vorige werk, een vitaminenmerk waarvoor hij vaak in Amerika kwam. Bij het zien van de talrijke welvaartsziekten daar, werd het belang van kwalitatieve hoogwaardige voeding eens zo duidelijk. Sindsdien ontwikkelde Mattisson alternatieve voeding die een echte meerwaarde biedt. De meeste producten uit het gamma werden door Mattisson zelf ontwikkeld. Hierbij staat A-kwaliteit voorop en worden er geen toegevingen gedaan in functie van de prijs.

In het Mattisson gamma vind je bekende (super)foods alsook de laatste vernieuwende food trends: vegan en wei proteïnen, plantaardige oliën, zaden en gezonde snacks, greens, foods & fruits, glutenvrije melen, kruiden, gefermenteerde dranken en biologische supplementen. Tal van professionele sporters, culinaire kunstenaars en food bloggers vertrouwen op de functionele voeding van Mattisson Healthstyle om hun voeding te verrijken.

Waarom gezonde voeding kopen van Mattisson Healthstyle?

✔ Duurzame producten van natuurlijke, biologische ingrediënten
✔ Uitgebreid gamma functionele voeding en superfoods
✔ Hoogwaardige kwaliteit gaat voor de prijs
✔ Geliefd bij topsporters, wellness en food bloggers