0
Your Cart
0
Your Cart

Monari Federzoni

Biologische appelazijn en Balsamicoazijn uit Modena

Het verhaal achter Monari Federzoni begint bij Elena Monari in het Italiaanse Modena van 1912

Monari Federzoni zag het levenslicht op 12 januari 1912 toen kruidenierster Elena Monari een vergunning aanvroeg om Balsamico Azijn van Modena te produceren.

Het Italiaanse familiebedrijf ligt in het landelijke Modena in de Po-vallei en is omringd door meer dan 100 hectare aan wijngaarden.

Inmiddels staat achterkleindochter Sabrina Federzoni, de vierde generatie Monari, aan het roer. Naast de balsamico azijn van druiven uit de eigen wijngaarden en appelciderazijn ontstond in 2019 Bongiorno: de eerste drank waarbij balsamico azijn van Modena en appelcider azijn worden gecombineerd.

Waarom appelazijn (appelcider azijn) of échte balsamico azijn (Aceto Balsamico di Modena) kopen?

Natuurlijk gefermenteerd sap van Italiaanse appels en druiven
✔ Laag in calorieën en goed voor je spijsvertering
Vrij van conserveringsmiddelen of andere additieven
Veelzijdig in gebruik en verfijnde smaakmaker
✔ Biologisch en 100% vegan

Ontdek in onderstaand filmpje hoe de balsamico azijn van Modena wordt gemaakt!