0
Your Cart
0
Your Cart

Motion Nutrition

Biologische sport supplementen en eiwitshakes

Motion Nutrition is superfood voor al wie een fit, energiek, vitaal leven ambieert.

Motion Nutrition maakt biologische sportvoeding op basis van plantaardige en dierlijke eiwitten en superfoods. 100% natuurlijke sportvoeding voor recreatieve en professionele sporters.

100% biologische superfoodblends van lucuma, matcha, maca, guarana … en eiwitblends met pindapoeder voor veganisten, of van biologische weipoeder. Zonder smaakstoffen, zonder onnodige zoetstoffen, zonder antiklontermiddelen.

Motion Nutrition is een jong, bloeiend, Brits bedrijf. Het is gevestigd in Greenwich, Londen. Twee vrienden – Charlie en Joe – zijn het bedrijf in 2016 gestart, onder begeleiding van een ervaren Funtional Nutritionist. Samen hebben ze de beste leveranciers gevonden voor hun superfoodblends. De Functional Nutritionist zorgt ervoor dat de sportpoeders van Motion Nutrition niet alleen voor een betere sportprestatie zorgen, maar je ook gezonder en fitter laten voelen.

Motion Nutrition is geboren uit pure noodzaak. Als professionele zwemmer, vond Joe geen gunstige sportvoeding om zijn strakke trainingsschema te ondersteunen. Hij at gezond en biologisch, maar hij vond geen gezonde varianten voor de supplementen en extra’s die hij nodig had. Hij vertelde zijn vriend Charlie erover en samen besloten ze dat het tijd was voor verandering.

De oprichters Joe en Charlie hebben Motion Nutrition ontwikkeld met sporters in gedachten. Dankzij de ervaring en kennis van hun Functional Nutritionist is Motion Nutrition nog sneller dan verwacht uitgegroeid tot meer dan een merk voor biologische sportvoeding.