0
Your Cart
0
Your Cart

Ogaenics

Ogaenics: holistische beauty supplementen speciaal voor de vrouw

Wat is het verhaal achter Ogaenics wellness & beauty supplementen?

Enkele jaren geleden hadden Suse Leifer en Claudia Seehusen, de oprichters van Ogaenics, te kampen met verschillende gezondheidsproblemen. Ze kregen het advies om zeer geconcentreerde voedingssupplementen te nemen – maar deze werden synthetisch vervaardigd en bevatten enkele twijfelachtige chemische ingrediënten en additieven.

Ze vonden het niet kunnen om gezond en biologisch te eten en tegelijk synthetische supplementen uit plastic potjes in te nemen. Meer nog, beide vrouwen voelden zich geroepen om het perfecte supplement te vinden: natuurlijk, effectief en passend in een moderne, vrouwelijke levensstijl.

Voedingscoachen creëren eigen beauty supplementen

Tijdens hun zoektocht naar natuurlijke biologische supplementen die niet toxisch of vervuilend waren, vonden voedingscoaches Suse en Claudia nagenoeg niets dat aan hun hoge eisen voldeed. Vast overtuigd dat het beter kon, startten ze in 2015 vol gedrevenheid en passie hun eigen bedrijf. Ogaenics is het eerste natuurlijke en duurzame lifestyle supplementenmerk met wetenschappelijk bewezen effecten dat een ‘clean beauty’ filosofie volgt.

7 redenen om Ogaenics vegan vitaminen of nutricosmetics te kopen

Onder het motto ‘Eat yourself Beautiful’ (eet jezelf mooi) biedt Ogaenics natuurlijke supplementen met formules en een uitstraling die bij de hedendaagse levensstijl (van de vrouw) past.

  • Natuurlijk:

1. Vitaminen en mineralen uit 100% planten, groenten en fruit uit biologische landbouw, met al hun co-factoren en nutriënten
2. Geen vulmiddelen, synthetische stoffen of andere additieven
3. In vegan capsules, lactosevrij, glutenvrij en niet-GMO

  • Effectief: 

4. Alle ingrediënten zijn actieve stoffen die wetenschappelijk aantoonbare effecten hebben op de gezondheid.
5. Ogaenics hanteert vaak hoge doseringen van bepaalde vitamines. 1 capsule per dag is meestal genoeg.

  • Lifestyle: 

6. Alle Ogaenics supplementen zitten in een duurzame verpakking (FSC-label) met een moderne look en een eigen frisse kleur wat een goed gevoel oproept.
7. Ogaenics stelde met ervaren biochemici natuurlijke supplementen samen die inspelen op de behoefte van de vrouw en helpen bij stress-situaties, een mooie huid, haar en nagels, vitamine D, weerstand,…

Wat zijn nutricosmetics of beauty supplementen?

Nutricosmetics zijn beauty supplementen of vitaminen en mineralen die er specifiek op gericht zijn om de schoonheid en uitstraling van binnenuit te verbeteren. Deze supplementen zijn een aanvulling op een evenwichtige voeding en dienen niet als vervanging hiervan.

Onze voeding bevat minder nutriënten dan jaren geleden. Ons lichaam krijgt vandaag steeds meer af te rekenen met vervuiling en toxische stoffen. Een kwalitatief, natuurlijk voedingssupplement kan helpen om vitaminen aan te vullen en het lichaam te ondersteunen.

Ogaenics kreeg verschillende Duitse Brand Awards waaronder ‘Excellent Brands – Newcomer Brand of the Year’ (2019) en ‘Excellent Brands – Beauty & Care’ (2019).

German Brand Award 2019 Ogaenics from Tom Leifer Design on Vimeo.