0
Your Cart
0
Your Cart

PerfectBio

PerfectBio: eenvoudige lekkere biologische muesli, granola en porridge

PerfecBio biologische ontbijtgranen zijn je gezonde appel per dag

PerfectBio biedt een gamma ontbijtgranen die ‘goed voor iedereen’ zijn. Biologisch, gemaakt met simpele, pure ingrediënten en rekening houdend met voedselallergieën. PerfectBio is ontstaan in Italië vanuit een heel eenvoudig idee; gezonde producten maken waar iedereen op elk moment van de dag van kan genieten.

Het liet zich inspireren door de gezonde snack bij uitstek: de appel. In plaats van ‘de appel per dag’ is het nu een portie PerfectBio per dag die zorgt voor een lach.

Alle muesli en granola recepten van PerfectBio zijn samengesteld op basis van 2 regels:

  1. Kies de beste biologische grondstoffen die je kan vinden.
  2. Verminder het aantal ingrediënten maximaal om een zo puur en eenvoudig mogelijk product te maken. Less is more!

PerfectBio experimenteert voortdurend met zijn ingrediënten volgens deze 2 regels, tot het eindresultaat een wow-product is waar mensen versteld van staan.

Biologische muesli, granola en porridge ook voor mensen met voedselallergieën

Veel mensen hebben last van voedselallergieën. PerfectBio heeft speciaal met hen rekening gehouden. Alle producten zijn daarom glutenvrij, bevatten geen melk of derivaten (lactosevrij), zijn sojavrij en bevatten geen toegevoegde suikers, maar alleen suikers die van nature in de ingrediënten aanwezig zijn.

Voedzame bio granola, muesli en porridge dankzij rauw productieproces

Perfect Bio-producten worden gemaakt met eersteklas plantaardige en biologische grondstoffen die worden gerespecteerd en niet worden gewijzigd tijdens het productieproces.

De grondstoffen worden rauw of beneden 42°C verwerkt om alle voedingsstoffen die van nature in de ingrediënten zitten intact te houden. Veel vitamines en mineralen zijn thermolabiel en verliezen door het koken hun biologische waarde.
Het consumeren van rauw voedsel betekent dat je levend voedsel eet, rijk aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Eet je granola of muesli met wat yoghurt of plantaardige melk.

PerfectBio voegt verder niets toe aan zijn producten, buiten de ingrediënten die het zorgvuldig en met passie heeft uitgekozen.