0
Your Cart
0
Your Cart

Qwetch

Qwetch thermosfles en infusers uit inox en glas

Qwetch: Drinkflessen en infusers uit roestvrij staal of inox, en glas

Qwetch is een Frans merk dat draait rond MobiliThé. In 2012 is Qwetch gestart, na een bezoek aan China waar opviel hoe vrijwel iedereen de hele dag dronk uit dezelfde herbruikbare glazen theefles. Losse thee dwarrelde continue rond in de glazen fles.

Warm water werd bijgegoten zodra de fles weer leeg was. Mooi, praktisch, lekker.

Het idee voor Qwetch was geboren en ze besloten al snel om het concept van mobiliteit en etenswaren – Qwetch spreekt van ‘nomad lunch’ – verder door te trekken naar andere elementen. Fans kunnen bij Qwetch nu ook terecht voor een RVS lunchbox en soephouder of katoenen snackzakjes.

Fytototaal heeft gekozen om bij de kern van Qwetch te blijven en alleen de herbruikbare drinkflessen aan te bieden. We houden van de stijl, we zijn voorstander van hun BPA-vrij 18/8 roestvrij staal, we ondersteunen eerlijke kansen en werkomstandigheden voor hun Chinese fabrieksarbeiders.

De herbruikbare flessen van Qwetch:

  • RVS drinkfles – 260 ml: een handtasformaat dat ook goed werkt als onbreekbare schoolbeker
  • RVS thermosfles – 500 ml: groot genoeg om je soep of smoothie mee op stap te nemen. RVS neemt geen smaken op en geeft geen smaken af. Je kan de fles zo veelzijdig gebruiken als je wilt. (Ook in kleur verkrijgbaar: geelgroen)
  • Dubbelwandige glazen waterfles (320 ml) met 2 filters: handig voor verfrissend fruitwater of voor een verkwikkende thee
  • RVS infuserfles met 2 filters (300 ml): licht, niet breekbaar en houdt je thee tot 5 uur lang warm