0
Your Cart
0
Your Cart

Sonnenstar

Sonnenstar bio shots met stukjes gember en kurkuma

Wat is het verhaal achter Sonnenstar gember/kurkuma shots?

De geschiedenis van SONNENSTAR en hun uitvinder Maja Wasa begint in 2012. Maja was erg geïnteresseerd in gezonde voeding en had al verschillende producten gelanceerd. In haar zoektocht kwam ze in contact met meerdere ‘klooster- of kruidenvrouwen’ die hun hele leven hadden gewijd aan gezonde voeding en eeuwenoude, traditionele kennis van de natuur hadden.

Ze leerden Maja nieuwe inzichten. De drang volgde om oude recepten aan te passen aan de behoefte van de hedendaagse mens. Zo ontstonden eind 2018 de Bio shots. Deze shots zijn gebaseerd op oude kloosterrecepten die destijds al de unieke eigenschappen van gember en kurkuma wisten te waarderen. Met al haar gedrevenheid, passie en kennis maakte Maja Wasa van puur gember- en kurkumasap lekkere, deugddoende gember shots en kurkuma shots.

Deze bio shots zijn puur natuur, puur sap en bevatten geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of aroma’s. Premium biologische kurkuma en gember worden zorgvuldig met de hand geschild, geperst en tot lekkere shotjes omgetoverd. Je kan ze zo drinken of voeg ze toe aan je favoriete drank, thee, fruitsap en zelfs je soep als lekkere extra twist.

Al het goede van gember en kurkuma in één shot

Gember en kurkuma zijn krachtige wortels of knollen die gewaardeerd worden voor hun talrijke gezondheidsvoordelen. Gember is o.a. goed voor de maag en ondersteunt het afweersysteem. Kurkuma heeft gelijkaardige en nog vele andere bijzondere eigenschappen. Eén ding is zeker; wil je je dag goed starten? Van een gember of kurkuma shot krijg je een kick.

Op zoek naar gezonde dranken? Probeer Bio shots

We zijn ons steeds meer bewust van het effect van wat we eten en drinken op ons lichaam. Frisdranken of klassieke fruitsappen en dergelijke vinden we minder aantrekkelijk. Gezonde dranken zoals de Sonnenstar Bio shots zijn een lekker alternatief.

Een Sonnenstar Bio shot drink je ‘s morgens voor die krachtige espresso-kick. Maar je kan ze ook gebruiken als extra smaakmaker of verfrissende dorstlesser.

  • Doe een scheutje bio gember shot in je thee of je favoriete drank.
  • Maak er een verfrissende gemberlimonade mee; leng Sonnenstar bio shot aan met mineraal- of bruiswater.
  • Gebruik ze als mixdrank in je smoothie
  • Geef je mocktail of cocktail een pittige toets.
  • Heerlijk om te drinken in je vers geperst fruitsapje.Gember-sinaasappel of kurkuma-sinaasappel passen heel goed bij elkaar.
  • Meng wat gember of kurkuma shot met citroen, sinaasappel en honing voor een verwarmende winterdrank.
  • Ook lekker in soep