0
Your Cart
0
Your Cart

Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan – 100% natuurlijke haarverzorging

De natuurlijke haarverzorgingslijn van Tabitha James Kraan bestaat officieel sinds april 2015 en werd ontwikkeld door de Britse Tabitha James Kraan. De haarstyliste besloot in 1999 haar biologische levensstijl door te trekken in haar haarsalon maar op de markt vond ze niet de producten die ze zocht.

Ze besloot haar eigen haarverzorging te ontwikkelen met als dikke rode draad: uitsluitend natuurlijke ingrediënten. En daarin zou ze geen uitzonderingen maken.Tabitha James Kraan is 100% natuurlijk, en biologisch wanneer mogelijk. Elk product is er om jouw perfecte haar te onthullen, beweert Tabitha James Kraan. Wat bedoelt ze? Je haar buigt niet onder het gewicht van chemische ingrediënten maar is veerkrachtig; je haar is niet dof en pluizig maar fris en glanzend; en je haar behoudt langdurig een frisse geur dankzij voedzame essentiële oliën. Geen schadelijke, wel herstellende haarproducten.

De productlijn van Tabitha James Kraan steunt op 3 principes:

  • Oliebalans herstellen

Met oliebalans denkt Tabitha James Kraan aan de natuurlijke talgproductie van de hoofdhuid en aan fris, veerkrachtig, niet-droog haar. Om een oliebalans te bekomen heeft TJK een haarolie samengesteld die de natuurlijke talgproductie in evenwicht brengt en je haar beschermt en verstrekt. De haarolie wordt gemakkelijk opgenomen door de haarcellen, waar het voedend werkt en vocht vasthoudt. Je haar blijft licht en geurt heerlijk.

Met deze haarolie wordt een teveel of tekort van de natuurlijke talgproductie op de hoofdhuid hersteld. Tabitha James Kraan spreekt hierbij van de ‘Law of Similars’: de hoofdhuid wordt gevoed met een natuurlijke haarolie, waarop de talgklieren hun talgafgifte afstemmen.

De haarolie is ook aanwezig in het alcoholvrije haarparfum en de Amber Rose shampoo.

  • Juist reinigen

Mooi haar is altijd gezond haar. En gezond haar verkrijg je door natuurlijke ingrediënten, zoals in de natuurlijke shampoo van Tabitha James Kraan. Hierin zitten geen harde chemische bestanddelen die een uitdrogend effect kunnen hebben, of je sneller vettige haarwortels bezorgen. Soapbark en aloë vera zorgen samen met essentiële oliën voor een milde, antibacteriële reiniging. Havermelk verzacht het haar en bevat helende elementen die bijdragen tot een gezonde hoofdhuid.

  • Haar voeden

Gevoed haar kan je zonder enige moeite in model brengen. Wanneer je droog en dof haar hebt, is het moeilijk om er een bepaald model en meer volume in te krijgen. Zo ervaart Tabitha James Kraan het in haar kapperszaak. Daarom heeft ze zorgvuldig de ingrediënten van haar producten gekozen. Alle Tabitha James Kraan producten zijn ontwikkeld om je haar op verschillende manieren te voeden, gaande van een haarparfum en haarolie, tot een shampoo en conditionerof droogshampoo.

100% natural. No compromise!
– Tabitha James Kraan