0
Your Cart
0
Your Cart

Vermeiren

Vermeiren: (h)eerlijke biologische speculoos op traditionele wijze

Wat is het verhaal achter Vermeiren Speculoos?

Al in de 17e eeuw stond de Belgische familie Vermeiren bekend om de productie van koekjes. In 1919 besloot Achilles Vermeiren zich uitsluitend op speculoos te focussen en dit inmiddels al100 jaar! Geniet van hun biologische speculoos met een kopje koffie, thee of chocolademelk. 

Vermeiren bakt speculoos koekjes op grootmoeders én grootvaders wijze, voor de generatie van nu. Hun krokante koekjes en smeuïge speculoospasta hebben de authentieke smaak van toen, maar zijn nog lekkerder, bio en fairtrade. Ze worden uitsluitend bereid met de beste biologische grondstoffen.

Waarom Traditionele Speculooskoekjes of Vermeiren speculoospasta kopen?

  • Krokante koekjes en speculoospasta van de beste natuurlijke grondstoffen
  • Biologisch en fairtrade (min. 34%)
  • Op traditionele wijze geproduceerd
  • 100% plantaardig (behalve de bio honing)
  • Lekker op en bij de boterham, koffie, chocolademelk etc.

Sinterklaas Speculoos van Vermeiren: biologisch en (bijna) vegan

De ambachtelijke Sinterklaas speculoos mannen worden nog op de oude wijze gevormd en gebakken als 100 jaar geleden! Het deeg wordt traag gekneed met witte bloem, ruwe rietsuiker, honing en zuiver plantaardige vetten. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen, witte suikers of kandijstroop. Speculoos (niet te verwarren met speculaas) ontstaat door een speciaal bakproces waarbij de ruwe rietsuiker in het koekje karameliseert. Sinterklaas Speculoos is bedoeld voor jong en oud, voor in je schoen rond Sinterklaas, met een broodje, koffie, thee of warme chocolade melk. Een typisch Belgische lekkernij om van te genieten in december rond Sinterklaas én ver daarbuiten!

Echte Belgische bio speculoos die fair is

De Vermeiren bio speculoos is voor minimaal 34% fairtrade. Dit betekent een eerlijke handelsprijs voor boeren in ontwikkelingslanden. Zo kunnen zij investeren in hun bedrijf en leefomstandigheden voor een duurzame toekomst. Verder is alle speculoos 100% plantaardig (wél honing!).